Emmy-díjas vendég volt a VIVA Comet sztárja

Nyüzsögtek a nemzetközi sztárok a 2013-as VIVA Cometen! Osvárt Andrea bézs miniruhában diktálta a stílust a díjátadón, Palvin Barbi pedig végre felvállalta legújabb kedvesét. A modell kéz a kézben érkezett a mindig vidám SpongyaBobbal, aki az életidegen környezet ellenére is megtalálta a helyét a gálán! Együtt nevetett a kukában érkező Fluor Tomival, Dopemannel közösen biztatta ByeAlexet és még Barbi kedvéért sem volt hajlandó otthagyni a vörös szőnyeget, ahol felvonult a magyar zenei élet színe-java.

SpongyaBob Kockanadrág igazi poptimista ikonként viselkedett a gálán, és annak ellenére, hogy néha hiányolta legjobb barátját, Patrikot és Bikinifenék lakóit, végül megtalálta helyét. A kissé naiv Bob kezdetben megilletődötten nézelődött, hiszen az év díjátadóján olyan sztárok tették tiszteletüket, mint a Tankcsapda, a sztár-rapper Wiley, vagy magyar férfi vízilabda válogatott tagjai.

Barbi és a Nickelodeon tengermélyi híressége az érkezés után azonban kénytelen volt külön utakra lépni, hisz az est folyamán a szupermodellnek feladata volt, Comet-gömböt kellett átadnia. Bob viszont nem esett kétségbe, buborékot fújt és képzeletbeli medúzákra vadászott, szabadidejében pedig fotókon pózolt. Többek között Fluor Tomi, a Compact Discós Walkó Csaba, Hien, és Puskás Peti is sorban állt, hogy a különleges sztárvendéggel kapják lencsevégre.

A Nickelodeon közkedvelt alakját ráadásul nemrég az az öröm érte, hogy a tiszteletére rövidfilm-pályázatot írt ki a csatorna, így ünnepelve az Emmy-díjas sztárt. Egészen június 28-ig adhatják le a sikerre éhes filmkészítők műveiket, a legszerencsésebbeket pedig a csatorna LA-be repíti, hogy egy exkluzív vetítés keretében ünnepeljék meg a Rozsdás Rákolló étterem szakácsát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*