Ella Eyre a hét nyertese

Ella Eyre a Comeback című slágerrel lopta be magát a magyar hallgatók szívébe – a brit énekesnő Rudimentallal közös sikere után most saját dallal bizonyít. A kanadai Magic! reggae-vel tarol hazánk piacvezető rádiójának listáján, míg Ákos újdonsága is egyre feljebb tör a Class40-en.

 

Ella Eyre Comeback című számával robbant be újra a köztudatba, amelynek klipjét már több mint 4 millióan látták. Ella neve minden zenerajongó számára ismerős lehet, hiszen az ő hangja csendül fel 2013 egyik legnépszerűbb brit slágerében a Waiting All Nightban, amelyben Rudimentallal közösen szerepel. A tehetséges 20 éves angol lány legújabb dala igazán ütős visszatérés, a felvétel egyre fentebb kúszik a Class40 slágerlistán is: tíz helyet javítva már a 20. helyen áll.

A Magic! Rude című dala már 4. a leghallgatottabb rádió slágerlistáján. A kanadai együttes újdonsága debütáló lemezükön jelent meg, és onnan indult világhódító útjára. A Rude pillanatok alatt elvarázsolta Amerikát, Ausztráliát és Új-Zélandot, most pedig az európai reggae rajongókon a sor. A dal klipjében a gyönyörű Ayla Parker szupermodell is szerepel, így nem csoda, hogy a videót már több mint 180 millióan nézték meg.

Ákos Igazán című dala öt helyet javítva 29. a Class40 slágerlistán. Az énekes egykori Bonanza Banzai-os szerzőtársával Hauber Zsolttal dolgozott együtt legújabb albumukon, amely alig két hét alatt aranylemez lett. Az Igazán című dalhoz a dunaújvárosi vasművek területén, egy vaskohóban forgattak látványos klipet. Ákos rajongói hamarosan újra élőben láthatják/hallhatják kedvencüket: egy év hazai koncertszünet után decemberben egy teljesen új műsorral áll színpadra a népszerű énekes.