Elisabetta Canalis olasz színésznő és modell lesz a bécsi Operabál sztárvendége

Elisabetta Canalis olasz színésznő és modell lesz Richard Lugner milliomos osztrák építési vállalkozó sztárvendége a február 12-én rendezendő bécsi Operabálon.

    A szardíniai születésű 36 éves színésznő főleg vígjátékokban játszott. Korábban a PETA állatvédő szervezet szőrmeviselés elleni kampányában szerepelt, valamint a Ferrero márka arcaként is feltűnt. Az egyik legszebb olasz nőnek kikiáltott Canalis 2009 és 2011 között George Clooney amerikai színész kedvese volt. Az Egyesült Államokból érkező Canalis a bál előtti napokat Olaszországban tölti majd.
    A 82 éves osztrák építési vállalkozó, aki ez évben kötött házasságot 24 éves partnerével, a Canalisszal aláírt szerződés anyagi vonzatairól nem beszélt, azonban azt ígérte, idei vendége nem lesz botrányhős, utalva ezzel a tavalyi sztárvendég, Kim Kardashian látogatása körüli kellemetlenségekre. A médiaszemélyiség tavaly ugyanis néhány óra leforgása után otthagyta a bált, többek között azért, mert nézeteltérése támadt vendéglátójával.
    Richard Lugner szerződés hiányában azt még nem árulta el, hogy idén ki lesz a bécsi Operabál férfi sztárja.
    A vállalkozó korábbi vendégei között volt Gina Lollobrigida, Mira Sorvino, Sophia Loren, Andy McDowell, Larry Hagman, Roger Moore, Paris Hilton és Lindsay Lohan. Néhány éve magára vonta az előkelő operabál szervezőinek haragját azzal, hogy Rubyt (Karima El Mahrougot), Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő szexbotrányának egyik főszereplőjét hívta meg.
    A sztárvendég mellett bemutatták azokat a borokat is, amelyet a bécsi Operabálon szervíroznak majd. A közönségnek idén már 14. alkalommal az alsó-ausztriai Krems borászainak öt különféle borát kínálják. A 2014-es évjáratú borsos savasságú zöld veltelini (Kremser Goldberg), a friss bodza- és licsi-illatú sárga muskotály és 2013-as gyümölcsös rizling (Kremser Kremsleiten) szerepel a fehér borok kínálatban. A vörös borok közül az erdei bogyós gyümölcsöket idéző 2013-as Sankt Laurent bort és a 2011-es évjáratú rubinszínű, testes kékfrankost (Kellermeister Reserve) szolgálják majd fel.

Forrás:MTI