Elindult az első, külföldieknek szóló online turisztikai iránytű

Április közepén a Trip Pack Hungary elindította első, kifejezetten a hazánkba látogató külföldi turistáknak készített turisztikai programajánlóját. A honlapon magyarul is megtalálható ajánlatok mellett a kedvezmények angol német és orosz nyelven is elérhetőek. A trippackhungary.com oldalán az aktív és a passzív pihenésre vágyók egyaránt megtalálják, amit keresnek – a folyamatosan bővülő szállás- és programajánlók mellett hazánkkal kapcsolatos érdekességek és utazási tippek is segítséget nyújtanak az eligazodásban.

A tapasztalatok szerint a hazánkba látogató utazók – ahogy az általánosságban jellemző egy tengerparttal nem rendelkező országra – szeretik nyaralásukat változatos programokkal megtölteni, jellemzően az aktív pihenést választják. A Trip Pack Hungary egyik legnagyobb előnye, hogy a honlapra látogatók igen változatos programkínálatból válogatva személyre szabott nyaralást állíthatnak össze, akár utazás közben is.

A weboldal látványos vizuális elemekkel, színes, jó minőségű képekkel, videókkal és kategóriák szerint rendezett programajánlatokkal könnyíti meg a választást. A népszerű koncertektől kezdve a városnéző túrákon át a gasztronómiai kalandokig mindenki megtalálja a számára vonzó programot.

„Szerettük volna, hogy az oldalon utazással, Magyarországgal kapcsolatos hasznos tanácsokkal és érdekes cikkekkel is találkozzon az érdeklődő. Úgy véljük ezekkel az apróságokkal is elősegíthetjük az utazók számára a minőségi, élménydús nyaralást. Kezdeményezésünk nem titkolt célja a külföldi turisták figyelmének felkeltése az ország rejtett és tradicionális kincsei iránt. Szeretnénk csokorba foglalni a „kötelezőnek számító” látnivalók mellett az egyedi, kifejezetten Magyarországra jellemző érdekességeket is, mint amilyenek a folklór rendezvények vagy a fesztiválok” – mondta el Fodor Péter, a Trip Pack Hungary angol és orosz területért felelős vezetője.

A honlap a magyar érdeklődők mellett elsősorban a szomszédos országokban élő, valamint a német, angol és orosz nyelvet beszélő célközönségre fókuszál. Jelenleg túlnyomórészt Budapest központú szolgáltatások láthatóak a weboldalon, azonban a jövőben cél az egész országot felölelő minőségi kínálat kialakítása.