Elindult az adásfolyam a Ki Mit Tube oldalán

Beindult a Ki Mit Tube: az első jelentkezők már szép számban feltöltötték videóikat a kimittube.hu oldalra. Elkezdődött az adásfolyam, augusztus 21-én már látható több YouTube sztárjelölt produkciója és természetesen a zsűri első reakciói, kritikái is. A  Puzsér Róbert (kritikus), Szirmai Gergő (Magyarország egyik legismertebb YouTube sztárja), Kovács Patrícia (színésznő), Sárközi Gyula (koreográfus), Saiid (rapper), Fluor Tomi (rapper), Péterfy Bori (énekesnő-színésznő), Mondik Noémi (képzőművész), Puskás Peti (énekes), valamint Ács Dani és Tamás Bence Gáspár (444-es újságírók) alkotta zsűriszemezgethet az alkotások között.

Nem vártak sokat a Ki Mit Tube első szárnypróbálgatói. A tehetségkutató meghirdetése után pár órával máris számos videó érkezett a kimittube.hu oldalra és a jelentkezők száma folyamatosan növekszik. Több énekes, zenés, táncos produkciót töltöttek fel, de egy ismertebb vlogger is megmutatta magát a Ki Mit Tube színeiben.

A zsűrinek lesz mit véleményeznie, mert a Ki Mit Tube versenyzői között már most van snowboardos, slam poetry előadó és olyanok is, akik meghatározhatatlan, ugyanakkor kimondottan szórakoztató dolgot művelnek. Mi több, egy igazi 21. századi, YouTube-ra komponált musical is versenyben van a főnyereményért, az egymillió forintért, a Seat Ibizáért, a médiatámogatásért és persze a teljes körű YouTube menedzsmentért. A győztes jutalma egy utazás a londoni Google központban található YouTube Space nevű oktatóközpontba is. A Ki Mit Tube feltöltési időszaka hivatalosan is elstartolt.

Az élő adásfolyam beindítása természetesen csak a kezdet. Egészen szeptember 13-ig lehet feltölteni az induláshoz szükséges bemutatkozó videót, valamint magát a produkciót. Az, hogy ki lesz a Ki Mit Tube győztese, szeptember 21-én, nagyszabású, a YouTube-on élőben közvetített showműsorban dől el.

Máris tekintélyes rajongótáborra tett szert Kleinhappel József, aki retro díszletekben ringatta magát romantikus hangulatba:


Ugyancsak az elsők között jelentkezett a társadalomkritikai éltől sem mentes HÍRes csapata, a Taf Gájz: Rímrap című, erősen formabontó dallal:

KiKi Cover is megérkezett a Ki Mit Tube-ra, hogy egy igényesen összeállított produkcióval jelezze, komolyan gondolja a versengést: