Élete legjobb dalát írta meg Bruno Mars

Miley Cyrus romboló golyóként tört be a leghallgatottabb slágerlista élére, miközben a Compact Disco legújabb szerzeménye is magabiztosan halad felfelé. Bruno Mars pedig új kislemezével a héten debütált a Class FM listáján.

 bruno_mars

Miley Cyrus ismét alkotott! A tinisztárból botrányhőssé „avanzsált” énekes-színésznő nyilvános szereplései kapcsán már előre borítékolható, hogy valami meghökkentővel rukkol elő, legutóbb egy rangos zenei gálán sem hazudtolta meg magát Amszterdamban: Miley a közönség és a sajtó legnagyobb megdöbbenésére élő adásban egy igen gyanús külsejű cigire gyújtott rá és elsétált a díjával. A díjat egyébként a legjobb videóért nyerte a Wrecking Ball című slágeréért, amely a héten a Class40 hetedik helyét csípte el.

Új szerzeménnyel halad felfelé a listán a Compact Disco. A srácok legújabb stúdiólemezéről a hallgatók már jól ismerhetik a nyár slágerét, a We Will Not Go Down-t, most pedig a címadó The Storm is bevetette magát a legjobbak versenyébe. Az új korong már kapható, a srácok pedig a napokban lemezbemutató koncertet is tartottak, a rajongók legnagyobb örömére. A The Storm múlt héten debütált hazánk legnépszerűbb rádiójában is, most pedig a huszonnyolcadik helyen áll.

Nem is lehet igazi világsztár, akinek valami távoli felmenője nem magyar – gondolhatnák, és a hawaii születésű Peter Gene Hernandez, alias Bruno Mars sem cáfolja meg ezt a kijelentést, akinek amerikai és ázsiai mellett természetesen magyar felmenői is vannak. Az énekes-dalszerző a közelmúltban Budapesten is óriási sikerű koncertet adott, azonban valószínű, hogy nem jutott ideje a gyökerei után kutatni, elég sűrű ugyanis az európai koncertturnéjának beosztása. Legújabb slágere a Gorilla, amelyről az egyik közösségi oldalon magabiztosan csak annyit mondott: „Ez a legjobb dal, amit valaha írtam!”. A Gorilla a héten debütált a Class40 harminchatodik helyén.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*