Egyre több a titok Havenben- Jön a sikersorozat negyedik évada!

Folytatódik a dráma Maine-ben, Steven King által létrehozott birodalomban. Haven városát egyre több sötét titok hálózza be. A különös esetek felderítését továbbra is a korábbi FBI ügynök, Audrey Parker veszi kézbe, ám egyre szövevényesebb szálakba bonyolódik. A sci-fi sorozat negyedik évada Magyarországon először a Universal Channel műsorán látható augusztus 4-től.

Haven egy átlagosnak tűnő tengerparti kisváros szépséges partjával és kikötőjével. Audrey Parker (Emily Rose) FBI ügynök egy munka kapcsán kerül a városba, ám hamarosan kezdi megismerni Haven másik arcát is, a sötétebb oldalát. Nyomozása alatt rádöbben, a város lakói közül sokan természetfeletti képességekkel bírnak, akik a különleges képességeiket nem tudják fékezni. Audrey partnere a nyomozás során Nathan Wuornos (Lucas Bryant) lesz, akiről kiderül, hogy szintén természetfeletti képességekkel bír. Nathan nem érzi az emberi érintést. Nathanak riválisa is  akad, Duke Crocker (Eric Balfour) személyében, aki miatt szerelmi háromszög alakul ki.

Az utolsó évad óta fél év telt el, amikor Duke megjelenik Boston egén, és megmenti Jennifer Masont (Emma Lahana), akinek különleges képessége és kapcsolata van Havennel. Ők ketten együtt érkeznek a kisvárosba. Duke meg akarja találni Audreyt, amiben Nathan segítségét kéri. Az eseményeket bonyolítja, hogy Audreynak azonban, hogy megtörhesse az átkot, meg kellene ölnie azt, akit a legjobban szeret. Közben Duke és Jennifer egyre közelebb kerülnek egymáshoz és Duke felveszi a kapcsolatot féltestvérével is, Wade Crockerel (Christian Camargo). Az idő azonban egyre sürgeti a fiúkat, kérdés, hogy sikerül-e időben rátalálni Audreyra, mielőtt új személyisége lesz.
Augusztus 4-től jelentkezik a Stephen King ihlette Haven, ráadásul dupla epizóddal, így az izgalmak is megkétszereződnek a Universal Channel műsorán.

Haven – augusztus 4-től hétfőnként dupla epizóddal a Universal Channel műsorán!