Egymással versenyez Kállay Saunders és Király Viktor

Király Viktor

Király Viktor

Shakira és Rihanna dögös duettje megdöntötte Pharrell Williams egyeduralmát a leghallgatottabb rádió slágerlistáján, Kállay Saunders és Király Viktor pedig a TOP3-ba jutásért versenyeznek. A brit szupertehetség, James Arthur egy melankolikus felvétellel debütált a Class FM legnagyobb kedvencei között, Avicii szokatlan dala pedig nyolc helyet javított az elmúlt héthez képest.

Igazi különpárbaj bontakozott ki mostanában Király Viktor és Kállay Saunders András között, a két magyar előadó az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójában is komoly vetélytárs volt. Most a Class40-en legjobbjai között küzdenek meg egymással a dobogós helyért. András slágere, a Running már a hatodik helyen áll a slágerlistán, míg Király Viktor a Running Out Of Time-mal A Dal győztesének sarkában van. De vajon képesek lesznek arra, hogy megszorongassák az olyan előttük lévő sztárelőadókat, mint Pitbull, Kesha, vagy éppen Rebecca Ferguson?

A mindössze 24 éves svéd lemezlovas, Avicii karrierje során olyan szuperslágereket tett le az asztalra, mint a „Wake Me Up”, vagy éppen a „Hey, Brother”, amelyek klubok, diszkók, házibulik kedvenceivé váltak egy csapásra. A sztár újdonsága, a zenei kritikusok szerint szokatlan hangvételű „Addicted To You” nyolc helyet javított a Class40-en, így a hét egyik legnagyobb nyertese lett: már a 15. helyet foglalja el a legjobbak között.

Fiatal szupertehetségekért a briteknek sem kell a szomszédba menniük. Nekik ott van James Arthur, aki 2012-ben megnyerte az X-Factort, slágerével, az „Impossible”-el pedig egy csapásra világhírű előadóvá vált. A melankolikus hangvétellel hódító énekes újoncként debütált hazánk mérvadó listáján, „Get Down” című dala nem csupán megkapó dallamokkal operál, de a videoklipje is egészen művészire sikerült. James Arthur friss slágere jelenleg 34. a Class40-en.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*