Egykori playmate vetkőzik Hajdú Péternek

hadupJúnius 5-én A Nagy Duett döntője után szezonzáró adásához érkezik a Showtime Hajdú Péterrel. A műsor ezúttal nem csak önfeledt, vicces pillanatokat ígér, hanem elég pikánsakat is. A Szájkaratéban ugyanis a szülése után is bomba formában lévő Hargitai Bea mindent bevet, hogy legyőzze Hajdú Pétert.

Áprilisban indult Hajdú Péter új comedy-showja, melyben a hangsúly egyértelműen a szórakoztatáson és a felhőtlen pillanatokon van. A Showtime Hajdú Péterrel adásaiban a műsorvezető és meghívott vendégei a beszélgetésen túl különböző humoros játékokban is szerepelnek. Nincs ez másként az évadzáró adásban sem, ahol Hargitai Bea mindent bevet, hogy a Szájkaratéban megelőzze Hajdú Pétert. A szülés után is bomba formában lévő szépség arról is őszintén mesél, hogy miként élte meg várandósságát. De senki ne számítson idilli, harmonikus beszámolóra. Az egykori Playmate mellett Hajdú Péter Tillát is zenés feladatba vonja be, de a TV2 műsorvezetője a Fülkében is megmutathatja, mit tud. Ott Apáti Bence balettművész, a Kismenők zsűritagja lesz az ellenfele.

„Rengeteg vendég megfordult a Showtime stúdiójában, rengeteget nevettünk, vicces szituációkban nem volt hiány. Ha az éneklésem és a ritmusérzékem nem is, a tánctudásom mindenképpen fejlődött az elmúlt hetekben, mert rengeteget jártam koreográfushoz a Szájkaratés produkciókra készülve” – mesélte Hajdú Péter. – „A Fülke egyik legszórakoztatóbb párosa Ábel Anita és Majka volt, de most vasárnap Tilla és Apáti Bence is kitesz magáért. A legizgalmasabb momentum a szezonzáró adás kapcsán mégis az volt, hogy sikerül-e skype kapcsolatot teremteni az EB-re készülő labdarúgóválogatottal, de szerencsére a technika nem viccelt meg minket, így exkluzív beszélgetést hallhatnak majd a nézők Dzsudzsák Balázsékkal” – tette hozzá a műsorvezető.

Sportban egyébként sem lesz hiány, hiszen a stúdióba érkezik Sofron István és Kóger Dániel jégkorongozó is Ganxsta Zoleeval. A Fülke és a Szájkarate mellett pedig nem maradhat el a Mizu sem.

Showtime Hajdú Péterrel – június 5-én A Nagy Duett döntője után a TV2-n!