Egy robot pályázik SpongyaBob sikerére

Képtelen barátság a Nickelodeon új sorozatában

Úgy tűnik, vége SpongyaBob egyeduralmának! Az amerikaiak szerint a világhírű sárga szivacs utódja ugyanis egy robot és annak lila szörny barátja lesznek. Magyarországra június 17-én érkezett a furcsa páros, és kíváncsian várjuk, hogy nálunk is olyan kultikus figurává válik-e a két cimbora, mint szülőhazájukban. A Nickelodeon új sorozata, a Robot és Mumus az anyacsavarok és a túlságosan heves szívek világába kalauzolja el a magyar meserajongókat.

 robot_mumus3

Akik szerették SpongyaBob és Patrik víz alatti kalandjait, azok bolondulni fognak a Nickelodeon két új karakteréért is! Az önjelölt feltaláló- zseni, Robot találmányaival és képtelen ötleteivel rázza fel a fiatal és fiatalos tévénézőket, akik pedig inkább a mókás figurák rajongói, azok a furcsa keménykalapot viselő Mumus örök optimista hozzáállása és lazasága miatt fogják nézni az animációs szériát. A két barát egy különös világ lakói, ahol robotok és élőlények élnek együtt és mindenki a szalonna megszállottja. A két cimbora barátsága – bár némileg valószínűtlennek tűnik-  már gyermekkoruk óta tart, és szétválaszthatatlanul keresik útjukat a világban.

És hogy mire számíthat az, aki leül a Robot és Mumus elé? Kiderül, túléli-e két ennyire különböző lény barátsága a megpróbáltatásokat: lesznek itt eszeveszett rohanások, hatalmas robbanások, rengeteg bacon és egy háziállat, Marf, aki tulajdonképpen nem más, mint egy vicsorgó fémdoboz és legalább annyira odavan a szalonnáért, mint gazdái, Robot és Mumus. A szerelem pedig két keréken érkezik majd a sorozatba J. D. személyében, aki egy túlontúl őrült bicajos csaj, mégis akkor tűnik fel, amikor leginkább szükség van rá!

Print

Nem csak a fiatalabb korosztály, hanem a képregényeken felnőtt generáció is bátran tehet egy próbát a Nickelodeon újdonságával, a csatorna olyan sorozatokat mutatott be eddig a magyar tévénézőknek, mint az Avatar széria, a Kung Fu Panda – A rendkívüliség legendája, vagy éppen a Tini Nindzsa Teknőcök. A Robot és Mumus a legvalószínűtlenebb párosról szól, frissességet, némi bölcsességet, sok-sok humort és kalandot hozva el az animációs sorozatok rajongóinak!

Robot és Mumus – június 17-étől, 19:15-től csak a Nickelodeonon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*