Egy nő köti össze Bereczkit és Mező Misit

Bár alig ismerik egymást, két dolog összeköti Bereczki Zoltánt és Mező Misit: egy dal és egy csinos hölgy. A dal a Magna Cum Laude legnagyobb slágere, a Vidéki sanzon, a nő pedig nem más, mint Veres Mónika Nika.

 3

Évek óta távolról csodálja Mező Misi munkásságát Bereczki Zoltán. Az énekes még a legelső A Nagy Duettben ismerkedett meg közelebbről is a Magna Cum Laude Vidéki sanzon című dalával, azóta rajong a frontember hangjáért.

„Távolról való rajongás volt ez eddig részemről, nem ismerjük egymást túl jól, még csak közös buliban sem voltunk az évek során. Azt viszont látom, hogy Misi fantasztikus előadó, aki tiszta szívvel, sallangmentesen, lélekből énekel. Nagy álmom volt vele dolgozni, és most teljesül, elfogadta a meghívásomat a március 7-i budapesti nagykoncertemre. Nem mellesleg van két közös pont is az életünkben” – mesélte Bereczki.

Az énekes elárulta, a Magna Cum Laude Vidéki sanzon című dala azóta a szíve csücske, amióta 2011-ben A Nagy Duett színpadán elénekelhették Peller Mariannal együtt. A másik pedig Nika, akinek tehetségéért mindkét férfi rajong.

IMG_4411

„Misi a Voice-ban volt Nika mestere, én pedig régóta közelről csodálom őt. Amikor úgy döntöttem, meghívom Misit vendégként, arra gondoltam, arra gondoltam, hárman együtt is színpadra állhatunk – így is lesz!” – ígéri az énekes.

 

Március 7. Magyar Színház – Illúzió koncert