Egy nap alatt elfogyott az összes jegy az Erdei meccsre!

A Ferobox Event kedden délelőtt kezdte el Erdei “Madár” Zsolt Kecskeméten szervezésre kerülő búcsú meccsére a jegyértékesítést, ahol a magyar klasszis hosszú idő után ismét magyar közönség előtt lép ringbe. Nos, aki nem sietett eléggé, már nem láthatja a helyszínen a népszerű “Madarat”, ugyanis a belépők pillanatok alatt, azaz, nem teljesen egy nap alatt elfogytak.

“Úgy látszik, Erdei Zsolt népszerűsége töretlen a szurkolók körében és még mindig ő a legkedveltebb ökölvívó  kis hazánkban és mindenki szeretné őt látni még legalább egyszer a szorítóban”– mondta Rácz Felix.

Persze a program rajta kívül is veretes, hiszen Bedák Zsolt is ringbe lép a WBO Európa-bajnoki övért Giorgi Gachechiladze ellen és a Ferobox többi kiválóságát is láthatja majd a közönség: Kelemen Balázst, Kovács „Vipera” Attilát, Nagy Márk és Baranyi Richárd is ringbe lép a teltházas eseményen.

Nem csoda hát, hogy a közönség kapkodott a jegyekért, hiszen már nagyon régen volt hazánkban ilyen színvonalas programot kínáló profi bokszrendezvény.

Az se csüggedjen azonban, aki nem volt elég gyors, hiszen az eseményt a Magyar Televízió élőben közvetíti március 8-án este.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*