EGY KONCERT, AMELY CSALÁDOK ÉLETETÉT VÁLTOZTATHATJA MEG

okovacs

Ókovács Szilveszter főigazgató Fotó: www.amdala.hu

Október 15-étől kaphatók a jegyek a 2014-es adventi időszak különleges színházi programjára, amely néhány családnak sorsfordító esélyt jelenthet.

 

Az Ökumenikus Segélyszervezet és a Nők Lapja adománygyűjtő akciójába most, Ókovács Szilveszter főigazgató személyes támogatásával, a Magyar Állami Operaház is bekapcsolódik.

 

Az egyedülálló együttműködésnek köszönhetően november 30-án, vasárnap 11 órakor jótékonysági előadásra kerül sor az Erkel Színházban. Kacsóh Pongrác János vitéz című daljátékára várja ide a Nők Lapja mindazokat, akik a tartalmas szórakozás mellett a jegyek megvásárlásával szeretnék a lakhatásukat elvesztett családokat támogatni.

 

A 65. születésnapját ünneplő Nők Lapja kezdeményezésére márciusban elindított Sorsfordító esély elnevezésű segélyprogram zárásaként szervezett előadás teljes jegybevételét a lap a Segélyszervezetnek adja át, amely az adományt a jelenleg átmeneti otthonokban élő és az önálló újrakezdésre már felkészített többgyermekes családok otthonteremtésére fordítja. (A Segélyakcióról bővebben: www.segelyszervezet.hu/esely )

 

A száz évvel ezelőtt született, máig népszerű daljáték felejthetetlen élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A fordulatos, meseszerű történet örök érvényű üzenete: a boldogság ad igazi értelmet az életnek.

 

Jegyvásárlás: www.opera.hu vagy személyesen a Magyar Állami Operaház és az Erkel Színház jegypénztáraiban, valamint az Opera Értékesítési Centrumban.