Egy fergeteges partiban erősítik meg a párok az összetartozásukat a Férfi-Nő Életszövetség ünnepén!

A Férfiak Klubja felismerte, hogy minden társadalom hálával tartozik az egymással életszövetségben élő nőknek és férfiaknak, de ezzel együtt világossá vált számára az is, hogy ez a hála nem jut megfelelőképpen kifejeződésre.  Éppen ezért egy fergeteges mulatságba, népszerű sztárvendégek koncertjére hívja most a párokat, hogy a Párok bulijában erősítsék meg párkapcsolatukat, összetartozásukat és ezen keresztül férfi és nő örök szövetségét.

dj

Ez a fergeteges buli a What is love? – a Párok bulija!

Időpont: 2019. november 16. szombat
Helyszín: Symbol Budapest Rendezvényközpont, 1036 Budapest, Bécsi út 56.

Kapunyitás: 22:00
Műsorkezdés: 23:00
Fellépők: Dj Dominique, TNT Track és még sokan mások

Férfiak és Nők, szilárdítsák meg szövetségüket!
Arra hívják most a párokat, hogy évente egyszer:

ünnepeljék meg együtt is saját döntésüket,
újítsák meg egymás iránti elköteleződésüket,
erősítsék általában is Férfi és Nő örök szövetségét!

Legyen évente egy ünnep,
amikor az Életszövetség ünnepén, a kedvenc számukra összebújva is hitet tehetnek a társuk mellett, amikor Férfiként és Nőként közösen tudatosítják, hogy társadalmi szinten is csak együtt sikerülhet. Teremtő szövetségük a jobb világ forrása, amit a támadásoktól óvni kell, és amiért állandóan tenni szükséges!

Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója elárulta, miért tartják fontosnak, hogy legyen egy külön nap a Férfi-Nő Életszövetség ünneplésére:

– Szinte mindennek és mindenkinek van ma már hivatalos ünnepe. Van nemzetközi nőnap és férfinap is. Van anyák napja, ahogy apák napja is, van pedagógusnap, szerzetesek napja, idegenvezetők napja, ünnepelhetjük a békevilágnapját, kacaghatunk együtt a nevetés világnapján. El sem tudjuk képzelni, hogy mennyi mindennek van már hivatalos ünnepe, éppen ezért annyira meglepő, hogy egy olyan fontos, a kultúránkat, egész emberi létünket meghatározó kapcsolatnak, mint a férfi-nő szövetség, annak semmilyen ünnepe nincs. Mert mindenkinek van születésnapja, névnapja, köszönthetünk valakit karácsonykor, anyák napján, pedagógusnapon vagy egy más foglalkozás világnapján, de mint társat, párt vagy férjet/feleséget nem tartjuk számon egymást. A házassági évforduló az egyetlen, amikor a párok megünneplik önmagukat, de ez mindenkinél egy privát ünnep, a társadalom nem vesz róla tudomást. Pedig nagyon itt lenne az ideje. Férfi és nő szövetsége évezredeken keresztül megbonthatatlan volt, annyira magától értetődő, hogy ezt tekintette alapnak mindenki. Talán kicsit meg is feledkeztünk róla, hogy mennyire fontos is nekünk ez a szövetség, ahogyan a hal sem tudja, hogy vízben van – egész addig, amíg ki nem kerül belőle. Férfi és nő viszonyát erősen megterhelték az elmúlt évtizedek, talán még sosem volt ilyen feszült a viszony a két nem között mint ma. Ez veszélyezteti a párkapcsolatokat, családokat is. Pedig egy társadalom egészsége és jövője ezen a viszonyon áll, vagy bukik, mert a sokszínű emberi kapcsolatok közül ez az egyetlen, amelyikből új élet fakad, a társadalom jövőjének záloga. Ez a gondolat vezetett el minket a Férfiak Klubjánál ahhoz, hogy meghirdessük a Férfi-Nő Életszövetség ünnepét. Mi több, a felelős férfiak nevében tegyük ezt! És mi lehetne alkalmasabb egy ilyen nagyszerű esemény megünneplésére, mint egy zenés mulatság, egy fergeteges buli, ami ezúttal a pároknak, a párokért van! Tegyünk magunkért, az otthon stabilitásáért, gyermekeink jövőjéért, saját és közös boldogulásunkért!