Egész napos boldogságot garantál Pharrell Williams

Katy Perry kirobbanthatatlan hazánk legnépszerűbb slágerlistájának élmezőnyéből, és a csúcs felé törekszik nosztalgikus dallamokkal a Bastille is. Pharrel Williams pedig a héten egy igazán boldog dallal debütált a Class FM-en.

 

Továbbra is a legjobb tíz között Katy Perry. Az népszerű énekesnő új albumának első kislemezéhez tökéletes klipkoncepciót talált. „A dal üzenete, hogy állj ki magadért és az igazadért. Amikor egy mély mondanivalójú dalhoz egy komoly videó társul, az néha sok lehet, ezért szerettünk volna egy könnyed videoklipet. Fontos volt, hogy látványos legyen, és azt sugározza: mi mindig szeretjük jól érezni magunkat!” – árulta el az amerikai előadó a klip werkfilmjében. A Roar a kilencedik hazánk mérvadó toplistáján.

A hét abszolút nyertese a Bastille legújabb szerzeménye. A londoni zenekar Pompeii című slágerével vált egy csapásra ismertté, mostani kislemezük pedig sokakat keríthet nosztalgikus hangulatba: két ’90-es évekbeli diszkósláger, a The Rhythm of the Night és a Rhythm Is a Dancer összeolvasztásából született. Nem csoda, hogy ilyen elánnal tör az élre: az Of the Night hazánk leghallgatottabb rádióján tíz helyet javítva most a tizenkettedik.

A nagysikerű animációs film, a Gru 2 filmzenéje már címében is boldog: Happy. A dalt jegyző Pharrell Williams igazán különleges videoklipet készített a szerzeményhez: egy huszonnégy órás interaktív film várja a konstans boldogságra vágyókat. Egy megadott weboldalon szabadon választható időpontokban követhetjük vidám, mosolygós és felszabadult emberek napját, miközben a zene megállás nélkül serkenti a boldogsághormonokat. A klipben Pharrell mellett olyan vendégszereplők is feltűnnek, mint Kelly Osbourne, Magic Johnson és Jimmy Kimmel. A Happy a Class40 új belépőjeként a harminckettedik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*