EFOTT backstage sztorik

Mindenki szeretne egy kis szeletet abból, hogy mi zajlik a backstageben és hallani a történeteket, hogy hogyan készülnek a zenekarok a koncertek előtt és milyen is a buli a koncertek után. Az idei EFOTT Telekom Backstage Bárjában megnyíltak a hazai sztárok és soha nem hallott sztorikat meséltek a színpad mögötti világról.

A 2014-es EFOTT rengeteg meglepetés tartogatott azok számára, akik ellátogattak Miskolctapolcára.  S a megannyi program mellett egy kicsit a nagyközönség előtt is megnyílt a misztikum övezte backstage-ek világa. Az idei fesztiválon ugyanis egy olyan backstage jött létre, amely nem csak a nagy találkozások, hanem a fergeteges buli színterévé is vált, s a Telekom Backstage Bárban olyan magyar sztárokkal találkozhattunk, mint a Punnany Massif, Magashegyi Underground, Anna and the Barbies, Halott pénz, Kaukázus vagy a New Level Empire. S ha már backstage, a fellépők arról meséltek, milyen is „színpad mögötti” élet, mik történnek ott, ahová a rajongók csak vágynak, de soha nem jutnak el.

„Mindig kíváncsi voltam, hogy mi van a backstagekben. Egy csomó haverom kérdezi, akikkel gyerekként együtt nőttünk fel, hogy mégis mi a túró történik egy backstageben. Azt szoktam kérdezni:  Régen volt MTV-tek? Láttál videóklipeket? Hát az” – foglalta össze Meszes „Meszi” Balázs a Punnany Massif vokalistája.

S hogy mit mesélt a többi fellépő, itt látható ….. . A hazai sztárok olyan történetekbe avatnak be minket, melyeket korábban sehol máshol nem hallhattunk.