Eb-keretet” hirdetett az M4 Sport

A közmédia sportcsatornája szakértő csapattal, izgalmas felvezető műsorokkal és nyereményjátékokkal melegít a labdarúgó Európa-bajnokságra

A magyar labdarúgó válogatott 44 év után ismét bejutott az UEFA labdarúgó Európa-bajnokság mezőnyébe. Az MTVA minden eddiginél komolyabb stábbal és helyszíni jelenléttel készül a 2016-os tornára. Héder Barna, az M4 Sport sportigazgatója hat év után tér vissza a képernyőre az EB stúdióbeszélgetéseinek műsorvezetőjeként:

„Valódi „M4 Sport válogatott” tudósít majd az EB eseményeiről. A helyszíni kommentátorok csapatát Hajdú B. István, Gundel Takács Gábor, Knézy Jenő és Székely Dávid alkotja, helyszíni riporterként pedig az új generáció tagjait, Mohay Bencét és Tihany Viktort köszönthetik a nézők. A helyszíni stúdióból felváltva jelentkezünk Berkesi Judittal, Molnár Mátyás pedig Budapestről követi a mérkőzéseket. Az M4 Sport végigkíséri a válogatott útját az edzőtáboroktól kezdve és az Eb-mérkőzéseken is végig a csapat közelében leszünk. A játékosokról eddig nem látott stílusban portré-sorozatot is készítettünk, amelyet május 10-től sugárzunk. Csütörtök esténként pedig az UEFA EURO 2016 élő stúdióműsorban a nézők csatlakozhatnak az Eb-közvetítésen dolgozó kollégák tíz hetes „edzőtáborához” és velük melegíthetnek be a nyári Európa-bajnokságra. Az M4 Sport nyári szlogenje a #veletekvagyunk: stábjainkkal végigkövetjük az Európa-bajnokság és az Olimpia eseményeit, szinte együtt mozgunk a sportolókkal, ez által a nézők nem csak lélekben, hanem szinte fizikailag is ott érezhetik magukat az idei év két legnagyobb sporteseményén.” 

Az M4 Sport további felvezető műsorai közül az UEFA – The official story című Eb-történeti sorozat vasárnap délelőttönként bepillantást enged a korábbi Európa-bajnokságok kulisszái mögé. A Road to UEFA EURO 2016 című műsor minden hétvégén bemutatja az Európa-bajnokság helyszíneit és a tornán résztvevő csapatokat. A bajnokság előtti tíz napban elindul a visszaszámlálás: naponta fél órás Eb-aktualitásokkal jelentkezik az M4 Sport csatorna.

Az MTVA Eb-nyereményjátékokkal is hangolódik az eseményre. Április 8. és 22. között minden nap reggel a Petőfi Rádión elhangzó, majd a délután folyamán az M4 Sport csatornán is megtekinthető kérdésre kell helyes választ adni az adott napon 19 óráig az m4sport.hu/ebjatek oldalon. Az Adidas EB mezeken és focilabdákon kívül egy szerencsés játékos megnyerheti a Carlsberg kétszemélyes VIP EB élménycsomagját az egyik elődöntőre is. A fődíjat április 23-án élőben sorsolja ki az M4 Sport a Fradi-Újpest mérkőzés félidejében.

A május 2-án induló nyereményjáték középpontjában pedig a magyar válogatott, és az Eb-re vezető útjuk áll majd. A játékon Carlsberg ajándékcsomagokat és a válogatottal kapcsolatos élményeket nyerhetnek a résztvevők.

Június 10-től az Eb mérkőzéseket az M4 Sport csatornán és online is követhetik a nézők. A mobileszközökön is elérhető m4sport.hu/focieb oldal részletes, élőben frissülő statisztikákkal kínál majd komplex meccsélményt.