DVF-divatnagykövet kerestetik!

NUP_164743_0916Nyolc elhivatott fiatal hölgy, féktelen rivalizálás, egyetlen álom! Az E! új, saját gyártású sorozata elkalauzolja a nézőket egy kihagyhatatlan utazásra a divat világába, ahol a DVF Global Brand nagykövet-pozíciójáért folyik a harc, és nem más osztja a divatleckéket, mint a márka alapítója, Diane von Fürstenberg!

 

Diane von Fürstenberg és divatmárkája a kezdetek óta a függetlenség, a báj és a bátorság szimbóluma. A neves divattervező most egy izgalmas kihívásba vág bele, hogy megtalálja saját márkájának nagykövetét a nyolc, ambiciózus, fiatal jelölt közül.

 

„Nagyon izgulok, hogy ilyen formátumban dolgozhatok együtt az E!-vel, a műsorban fiatal hölgyeket készítünk fel az életre”– mondta Diane von Fürstenberg.

 

Csak a legintelligensebb és legtehetségesebb fiatal nők versenyezhetnek a márka exkluzív pozíciójáért, a divatvilág egyik legünnepeltebb vállalatánál. Diane saját maga választotta ki a nyolc lányt, akik elhivatottan próbálnak hatást gyakorolni rá, Manhattan szívében, az ikon hatalmas birodalmában. A versenyzőktől elvárt, hogy tökéletesen vigyék véghez az összes feladatot, egy sajtóebéd megszervezésétől a DVF Spring 2015 show előkészületéig, bár a dolgok sajnos nem mindig a terv szerint alakulnak…

 

Nagy a tét, és a cél érdekében a versenyzők nem ismernek határokat, barátságokat tesznek tönkre, vagy éppen más módon teszik próbára egymás idegeit. Diane mellett két segítője, Jessica Joffe (DVF divatszerkesztő) és Stefani Greenfield (DVF értékesítési elnök) is koordinálja a lányokat a nehéz nappalokon és éjszakákon. Amellett, hogy a divatmogul megfigyeli, értékeli és buzdítja őket, segít, hogy megnyíljanak a személyes találkozókon, és nem finomkodik, amikor valamelyik jelölt nem a DVF csapathoz méltó munkát ad ki a keze közül. Diane hiszi, hogy mindegyikőjükben megvan a lehetőség, hogy azzá válhassanak, akikké szeretnének, és minden eszközt megad nekik, hogy beteljesítse álmukat.

 

November 9-től, vasárnaponként kövesd a House of DVF műsorát, hogy megtudd, ki foglalhat végül helyet a DVF fellegvárában!

 

 

Ismerd meg a nyolc jelöltet!

 

Codi Critchfield  – szerény, 22 éves divatfotós Utahból

 

Lenore Genovese  – vidám, 23 éves new york-i FIT hallgató

 

Brittany Hampton – 23 éves divattervező San Franciscóból, aki nagyon bölcsnek tűnik, a korához képest

 

Keir McGill  – 24 éves divat blogger, aki készen áll arra, hogy vezető szerephez jusson

 

Abigail Petit-Frere – 22 éves stylist Floridából, aki magabiztosan foglalná el a helyét az álombirodalomban

 

Amanda Schauer – 21 éves hallgató, aki divattervezést és kereskedelmet tanul a Drexel Egyetemen

 

Tiffani Warkenthein – 19 éves dél-bronxi lány, aki a legfiatalabb a csapatban és nagyon szeretne mindent megtanulni

 

Jinna Yang – 25 éves stylist és blogger, aki mind a munkában, mind a szabadidejében gyakorlatorientált