Dúsgazdagok lettek az Így jártam anyátokkal hölgyei

A világszerte sikeres sorozat női sztárjai a 20 legjobban kereső tévészínésznő között szerepelnek a Forbes-listáján. A Robint alakító Cobie Smulders és a Lily-t megformáló Alyson Hannigan nagyjából 300.000 dollárt (63 millió forintot) kapnak epizódonként, ehhez jönnek még a különböző reklámbevételek.

 

A Comedy Centralon futó sorozat középpontjában a Robinnal (is) románcba bonyolódó Ted (Josh Radnor) áll, aki majdani gyerekeinek meséli el, hogyan ismerkedett meg az édesanyjukkal. Mivel azonban hajlamos elveszni a részletekben, valamint fontosnak tartja elmesélni, mikor mi történt a baráti társasággal, meglehetősen hosszúra nyúlik az elbeszélés. Ez nem csak a rajongók számára jó hír, hanem a szereplőknek is, mert dől a gázsi busásan!

Cobie Smulders sztárrá vált, és a szitkomnak köszönhetően ismét szerepet kapott az újabb Bosszúállók moziban és az Amerika Kapitány – A tél katonája című filmben, amelyekkel valószínűleg nem marad alatta a 9 millió dollárra becsült bevételnek. Bár Hannigan közel sem kap ennyi filmszerepet, bevétele mégis elérte a 8 millió dollárt az elmúlt évben. Persze nem mondhatjuk, hogy nem dolgoznak meg a pénzükért, hiszen immáron a kilencedik, befejező évadát forgatják a sorozatnak!

Egy valami biztos: a folyamatosan pörgő Lily-nek és az örök cinikus Robinnak a valóságban már nem kell közös albérletben tengődnie, az epizódonként 63 millióból egész kellemes New York-i lakásra futja.

Így jártam anyátokkal, minden héten a Comedy Central műsorán!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*