Dunaszecsőn Lévai Anikó

Az Ökumenikus Segélyszervezet újabb településeken folytatja az árvíz utáni segítségnyújtást

A keddi segélyakció keretében a segélyszervezet munkatársai a helyi református gyülekezetből érkezett önkéntesekkel megerősítve több mint 60 csomagot állítottak össze. A segítők csapatához csatlakozott Lévai Anikó a Segélyszervezet jószolgálati nagykövete, valamint Lehel László elnök-igazgató is, akik a több mint 20 kilógrammot nyomó csomagokat házról házra járva adták át az árvízkárosult családoknak.

Az Ökumenikus Segélyszervezet dunaszekcsői segélyakciója része árvízi segélyprogramja második szakaszának: a szervezet az elmúlt napokban többek között Dunabogdányban, Nyergesújfalun, Sződligeten, Tahitótfalun és Szobon adott át jelentős mennyiségű tisztító és fertőtlenítőszert, illetve több helyen nagyszámú önkéntessel is segítette a takarítást és helyreállítást.

Továbbra is lehet még segíteni:

Az összefogáshoz a www.segelyszervezet.hu oldalon online adományozással is lehet csatlakozni, csekket a 06 (1) 205 39 55-ös telefonszámon lehet kérni, átutalással pedig a 11705008-20464565-ös számlaszámra, ’árvíz’ megjelöléssel lehet eljuttatni az adományokat! Az Ökumenikus Segélyszervezet a helyreállításba bekapcsolódni tudó önkéntesek jelentkezését az onkentes@segelyszervezet.hu címen fogadja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*