Dukai Regina szeret jótékonykodni

                                                                                                                                                                         

Ami az egyiknek szemét, a másiknak kincs! Tudja ezt Dukai Regina és a LuxOptik napszemüveg webshop is, akik felkérték vásárolóiakat küldjék el megunt, de jó állapotban lévő napszemüvegeiket, hogy ezzel örömet szerezzenek másoknak. Regi az összegyűjtött szemüvegekkel ellátogatott a Burattino Iskola ideiglenes hatállyal elhelyezett, átmeneti – és tartós nevelésbe vett, illetve átmeneti gondozás keretében a válsághelyzetbe került családok gyermekeihez, nem kis meglepetést és örömet szerezve a lurkóknak.

Nyáron a LuxOptik napszemüveg webshophoz sok olyan napszemüveg érkezett, amelyet tulajdonosai meguntak, újabbra cseréltek. Az összegyűlt szemüvegeket a webshop kipótolta, így Dukai Regina a Burattino iskola összes bentlakóját meglephette kifogástalan állapotú napszemüvegekkel.

 

„A gyerekek nagy szeretettel fogadtak engem és a felajánlott napszemüvegeket. Tényleg igaz a mondás, ami az egyiknek szemét, a másiknak kincs. Persze csak kiváló állapotban lévő vagy új napszemüvegeket ajándékozott a LuxOptik, amit én örömmel adtam át a fiataloknak. Találkoztam itt egy kislánnyal, aki elmondta, nagyon boldog attól, hogy meglátogattam őket, örül a találkozásnak, mert én vagyok a példaképe. Szívmelengető ilyet hallani, ilyenkor úgy érzem nem csak én adtam nekik, ők is megajándékoztak engem… Amúgy is szeretek segíteni, ha tudok, legyen szó gyerekekről, állatokról, vagy bármilyen jó ügyről” – mondta el Dukai Regina.

 

A fiatalok egyből felpróbálták az ajándékba kapott napszemüvegeket, és bíznak benne, hogy idén még sok napfényes órán át viselhetik új kiegészítőiket.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*