Dukai Regina köszönte, nem kért a kifutók világából

viragok_koztVIP partik, méregdrága ruhák, milliós szerződések – sokan csupán ennyit látnak a modellek irigylésre méltó életéből. A Comedy Central legújabb sorozata, a Modellek közt is ennek a csillogó világnak állít görbe tükröt. Egy kezdő kézfejmodell botladozásait követhetjük a szitkomban, aki hirtelen a „valódi” modellek között találja magát. Dukai Regina a gimnázium után próbálhatta ki magát hasonló helyzetben: Milánóban egy rendetlen lakásban találta magát néhány csodaszép lánnyal és rájött, hogy a kifutók világát nem neki találták ki.

A modellkedés még mindig a legkönnyebbnek hitt szakmák egyike, hiszen külső szemlélőként, csak „imádni kell a kamerát” és a meló ezzel letudva. A Comedy Centralon futó Modellek közt című szitkom ebbe a különleges világba enged betekintést: egy kicsit lompos, duci pincért felfedeznek mint kézfejmodellt és hirtelen két bombanő, valamint egy fantasztikus testű, ám üresfejű modellfiú között találja magát egy villában. Számára sem csupán a csillogás jut, egy-egy munkára például nem business osztályon, hanem feladott csomagok közt repül.

Dukai Regina 18 évesen költözött be élete első modellszállására, akárcsak a szitkomban, ő is egy csapat hasonlóan gyönyörű lány társaságába csöppent bele. Az együttélést élvezte, minden egyebet azonban szívesen töröl az emlékezetéből.

oroszlannal

„Egy jó nevű magyar modellügynökségen keresztül jutottam ki Milánóba, ahol hat másik lánnyal laktam együtt nagyon szép lakásban. Az együttélés könnyű volt, bár a legelső napomat mosogatással kezdtem a szálláson: amikor megéreztem, a tányérok már kezdtek kimászni a mosogatóból, láthatóan a lányokat nem igazán zavarta a kupi” – mesélte Regina nevetve. “Egyébként gyorsan összeszoktunk, jól megértettük egymást, sokat nevettünk. Hamar kiderült azonban az is, hogy mindegyikőjük zűrös családi háttérrel rendelkezik, ezért számukra a rengeteg utazással járó modellkedés igazi megváltás volt. Számomra azonban nehéz volt, hogy nem lehettem a családom, a barátaim közelében” – mondta Regina, aki a Modellek közt szereplőivel ellentétben nem ragaszkodott a kifutók világához.

„A kinti élmények miatt úgy döntöttem, hogy nem maradok ezen a pályán, nem is lett belőlem soha „igazi” modell. A fotózás persze továbbra is az életem része. A legszürreálisabb élményem az volt, amikor kis oroszlánkölykökkel álltam kamera elé. Hihetetlen aranyosak voltak, de mégiscsak vadállatok, vigyázni kellett, mikor fordít nekik hátat az ember. Végül néhány harci sérüléssel távoztam a fotózásról, nagyon megérte!”– mesélte Dukai Regina.

A Comedy Central sorozatában extrém munkából kevés adódik, változatos kalandokból annál több a kis kompánia számára: az újdonsült kézmodell először találkozik a pénzszórással és a bombasztikus kollégákkal. Ha kíváncsi arra a világra, amelyben Dukai Regina is élt egy rövid ideig, valamint szeretne jókat nevetni a kezdő modellen és a jóval mutatósabb lakótársain, akkor hangolódjon a Modellek köztre.

Modellek közt minden vasárnap 21:00-kor a Comedy Central műsorán.