Dráma és akció a Universal Channel műsorán

Hollywoodi sikerfilmekkel nyitja az őszt a Universal Channel! A szürke szeptemberi estéken az elnyomás elleni harc villanyozza fel a kedélyeket, de arra is fény derül, mi mindent áldoz fel egy férfi, céljai érdekében. Christian Bale ráébred, hogy saját maga ellensége, míg Russel Crowe bosszút esküszik.

 

Christian Bale John Preston bőrébe bújva egy olyan fiktív világba vezeti a nézőket, amelyben tilos érezni, vagy éppen a könyveknek, a zenéknek és a művészetnek hódolni. John ezt az elnyomó rendszert szolgálja mindaddig, amíg az agymosást elősegítő szertől egy napon elesik. Az Equilibrium egy olyan hős történetét mutatja be, aki végül kénytelen saját magával is szembeszállni.

Igazi klasszikussal indul az este szeptember 20-án: Russel Crowe Oscar-díjas gladiátorként veszi fel a harcot Róma ellen. A történelmi drámában Maximus lázadást szít, hogy megbosszulhassa családja elvesztését, akikkel a barátnak hitt hatalom végzett.

Konfliktus, csalás, korrupció – Daniel Day-Lewis és Paul Deno nem ismer határokat, ha olajról és pénzről van szó. A szeptember 27-én debütáló Vérző olaj olyan díjakat zsebelt be, mint két Oscar-díj, egy Golden Globe és egy BAFTA. Az 1900-as években játszódó dráma betekintést enged az egy olyan világba, ahol a gazdagság ígérete áll mindenekfelett.

Equilibrium – Gyilkos nyugalom – szept.13., 21.00 Gladiátor –  szept.20.,  21.00 Vérző olaj – szept.27., 21.00