Dr. Schiffer Miklós márkanagykövet BMW 6-os Gran Turismo-t vezet

A BMW Group Magyarország márkanagyköveti programját már egy ideje erősítő Dr. Schiffer Miklós stílusszakértő átvette legújabb BMW modelljét, egy általa konfigurált BMW 6-os Gran Turismo-t.

bmw

Magyarország egyik legtöbbet foglalkoztatott stílusszakértője, a saját divatmárkájáról, tanácsadói és szerzői munkásságáról egyaránt ismert jogász végzettségű Dr. Schiffer Miklós 2017-ben csatlakozott a BMW Group Magyarország márkanagyköveti programjához. A stílusos megjelenést immár közel 25 éve népszerűsítő szakember negyedik BMW modelljét vette át, választása ezúttal az új BMW 630d xDrive Gran Turismo-ra esett.

A jogi kar elvégzése után a divat világa felé forduló, több nemzetközi márka hazai megjelenését is koordináló szakember saját üzletet, márkanevet és tanácsadócéget alapított. Üzletében Schiffer Upper Class néven elérhető saját tervezésű és további márkák darabjait is értékesítik. Schiffer Miklós rendszeres előadója konferenciáknak és céges rendezvényeknek, több magyar és nemzetközi cég tanácsadója, emellett személyes tanácsadásaival számos üzletember és közéleti személyiség „esztétikai profizmusáért” felel.

Elméleti munkássága és tanácsadói munkája mellett több könyvet is megjelentetett a stílusos öltözködés, építészet és viselkedés témájában, az első könyvei 2000-ben az utolsó két kötetes munkája pedig 2016-ban jelent meg, a mindennapos viselkedési kérdésekkel foglalkozó kötete ez év végén kerül a könyvesboltokba. Társszerzője a Dining Guide – Minden lében két kanál rovatának, amiben éttermeket, szállodákat tesztel itthon és külföldön. Az utóbbi években a ruházattal kifejthető stílus mellett a belső terek világa is foglalkoztatja, vezető designere volt több külföldi ingatlannak, tervezett széfet és kiegészítő darabokat, valamint társaival egyedi férfi kozmetikumokat is kifejlesztett.  Hamarosan itthon is megjelenik a nevéhez köthető bútor vonal, valamint a „méretre szabott” belsőépítészeti szolgáltatás, egy ismert magyar márkával együttműködésben.

A Schiffer Miklós Stílus Facebook oldalának közel 70 ezer követője stílus, építészet, belsőépítészet és gasztronómiai tárgyú írásokkal találkozhat.

A BMW új 6 GT modellje tökéletesen passzol az üzleti és sportos stílust képviselő igényekhez és mint ilyen az egyik legjobb választás Schiffer Miklós számára is. A 265 lóerős, 6-hengeres TwinPower Turbo dízelmotor meglehetősen dinamikusan mozgatja a 6-os Gran Turismo-t, mely 610 literes csomagterével és egyedülállóan tágas belterével az egyik legkényelmesebb BMW modell. Az autó 0,25-ös légellenállási együtthatója, valamint a sebesség függvényében kiemelkedő hátsó légterelője pedig garancia arra, hogy a sportos dinamizmus mellett az autó visszafogott fogyasztási és károsanyagkibocsátási értékeket produkál, miközben a BMW legendás vezetési élményét hozza.