Dobogón Norbi a nürburgringi hétvége első napján!

Az időmérőn szerzett negyedik rajthelyet megtartva a negyedik helyen végzett Kiss Norbi a szombati első versenyen, majd a fordított rajtrácsos versenyen az ötödik helyről a dobogóra, harmadik helyre sikerült befutnia a Tankpool24 Racing Team hazai versenyén, a Nürburgringen.

“Nagyon fontos dobogós helyezés! Most már ez a második hazai versenyem a Hungaroring után, és tudom hogy nagyon sokan figyelnek bennünket, hogy mire jutunk ezen a hétvégén az új Mercedes-ünkkel. Boldog vagyok én is és a csapat, hogy sikerült dobogóra állnunk, hiszen ezek a kis sikerek alapozhatják meg a szebb jövőnket a bajnokságban. Továbbra is tesztelünk különböző motor programokat, és beállításokat is. Kis lépésekkel haladunk előre. Holnapra is van pár ötlet, folytatjuk a munkát.” – mondta Norbi a versenyek után.

Jó hír a szurkolóknak, hogy élő internetes közvetítésen követhetik a versenyeket ezen a hétvégén. Visszanézhető mindkét szombati verseny és a vasárnapi futamok is élőben követhetőek lesznek Norbi honlapján:

http://www.kissnorbi.com/