Dobogón fejeztük be az évet!

Bronzéremmel lettek gazdagabbak a Juhász tesók a 20. Jubileumi Szilveszter Rallye-n.

Juhász Csaba – Juhász Zsolt Renault Clio R3. – Juhász Média Kft. 20. Szilveszter Rallye – 2018.12.27-29

Interjú Juhász Csabival a verseny után.

Véget ért a háromnapos Szilveszter Rallye számodra és a csapatod számára. December 27-én egy délutáni teszttel indítottál. Mire is volt ez elég? – Apró változtatásokat tudtunk csinálni az autón. Azok is sokat segítettek. Szükség lett volna egy pár fontosabb változtatásra is, de az itt  a versenyen már nem volt megoldható.

Másnap délelőtt két gyors várt rátok abból egyet szemerkélő esőben teljesítettetek. Hogy sikerült végig találnotok a pályán? – Az első gyorson sikerült megforognom 5. fokozatban, egy nagy tempójú kanyarban. Szerencsére ezt megúsztuk karcolás nélkül, de sok időt veszítettünk. Ennek ellenére nagyon élveztük a versenyzést a csúszós pályán.

A verseny utolsó napjára maradt még négy gyors számotokra, ebből kettő körgyors volt. sikerült-e jót csapatnotok? – A másnapi első gyorsaságin jót mentünk, sikerült jó időt autózni, pedig nem kockáztattunk. Ezzel feljöttünk a kategóriában a második helyre. Gondoltam, hogy fokozzuk a tempót és megcélozzuk az első helyet. Aztán a körgyorsasági második kanyarjában nekivágódtunk a kerítésnek. Itt elég sok időt veszítettünk és ezzel elszállt az esélyünk a győzelemre. Sajnos a hátsó futómű megsérült, ezért nem tudtunk gyorsan menni a verseny hátra lévő részében. Próbáltuk inkább a nézőket szórakoztatni a kézifék használatával.

Végezetül a Szilveszter Ralit miként értékeled? Voltak-e kalandjaitok? Hol is végeztetek a kategóriátokban? – Végül megszereztük a kategória 3. helyet. Több, mint 20 autóból ez nem rossz eredmény. Dobogón fejeztük be az évet. Jöhet a pihenés és a felkészülés a következő szezonra.

Köszönjük Partnereink segítségét!

 

– Hajósi Miklós –