Dívák harca

Három nemzetközi popdíva, Perry, Gaga és Goulding küzdelme folyik a Class40 csúcsán, miközben hazánk egyik leghíresebb énekesnője, Király Linda a középmezőnyben tartja helyét. Jessie J pedig új belépőként jelent meg friss kislemezével a leghallgatottabb rádió slágerlistáján.

 

A popzene három nagy dívája verseng a Class40 legelőkelőbb helyéért: a hetek óta listavezető Lady Gagát és Katy Perryt a héten Ellie Goulding utasította maga mögé. A harc az előadónők között azonban csak a slágerlistára korlátozódik: Perry például nemrég együtt lépett fel egy jótékonysági koncerten Gouldinggal, sőt, elmondása szerint erős nőnek tartja és tisztelettel tekint fel rá. A héten hazánk mérvadó listáján az első helyezett Ellie Goulding és a Burn.

Király Linda erősen tartja helyét a lista középmezőnyében. Az énekesnő legújabb kislemeze óriási sikernek örvend, miközben Lindát a közelmúltban szülővárosába, New York egy klubjába hívták fellépni. Rajongói számára pedig egy közösségi oldalon bejelentette, a tíz évvel ezelőtt megjelent #1 című albumát hamarosan újra lehet majd kapni, digitális formában. A fantasztikus hangú énekesnő a Class40 huszonnyolcadik helyén áll.

Újabb ütemes popszerzeménnyel debütált a legjobbak között Jessie J. Az angol dalszerző-énekesnő elárulta, hogy becsmérlőihez szól a szöveggel. „Az utálóknak sokszor több szeretetre van szüksége, mint bárki másnak. Szerintem az utálat nem vezet semmi jóra. Szerettem volna egy olyan dalt, ami kifejezi, hogyan állok ezzel” – mondta el Jessie J. Az It’s My Party a Class40 harmincegyedik helyéről szól.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*