Díjazták a Tanpálya „jó cselekedetét”!

3jo065__1024x683__167Ebben a kategóriában díjazták a Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrumot a Gellért Hotelben. A 3 jó cselekedet program a Gap Média csapatának legújabb társadalmi célú kezdeményezése, amelynek lényege, hogy bemutassa, milyen társadalmi célú programok működnek hazai cégek körében, és köztük egészséges versenyt hirdetve hívja fel a figyelmet ezek fontosságára.
A cél, hogy a cégek dolgozói igazi csapatként álljanak ki a nemes ügyek mellett, és mutassák meg, hogy mire képesek együtt, ezzel inspiráljanak másokat is, hogy egyre színvonalasabb, ötletesebb és nagyobb volumenű jótékonysági programok szülessenek az országban.
S hogy a három közül mely jócselekedetével végzett harmadik helyen a Tanpálya csapata?
Azzal a különleges, egyhetes táborral, amelyet a Cseppkő Gyermekotthon lakói számára szerveztek a Hungaroringen.
„A Tanpálya és a Hungaroring számára mindig is nagyon fontos volt az a küldetés, hogy tegyünk a gyermekekért, azért, hogy a lehető legbiztonságosabb körülmények között jussanak el A-pontból B-pontba, hogy tisztában legyenek a közlekedés alapszabályaival, etikettjével  – nyilatkozta Gazsi Júlia, a Tanpálya ügyvezetője, a Hungaroring Sport Zrt. vezérigazgató-helyettese. – Hiszünk benne, hogy közös, komplex közlekedési programjainkkal sokat tehetünk a gyermekek biztonságáért – a programot a Miniring fantázianévvel láttuk el. Ennek keretében szorosan együttműködünk a Cseppkő Gyermekotthonnal, amely pedig évek óta nagy hangsúlyt fektet a szabadidő hasznos eltöltésére, arra, hogy gyermekeinek minél több és minél színvonalasabb élményeket nyújtson – amelyekből azután az életük során építkezni tudnak. Nos, nyáron a Miniring a Cseppkő Gyermekotthon lakóit látta vendégül egy hétig díjmentesen – a gyerekek bepillantást kaphattak a Hungaroring kulisszái mögé, bringázhattak, elektromos kisautót vezethettek, megnézhették a boxutcát, egy kicsit F1-esnek érezhették magukat. Büszkék vagyunk erre a díjra, mert igazi csapatmunka eredménye, hiszen a táborozás egy hete alatt az összes kollégánk tett valamit a kicsik szórakozásáért.”
A fenti program egyébként már 2011 óta létezik, és azóta több mint 100 gyereket láttak vendégül a mogyoródi pályán, ahol játékos módszerrel közlekedési szabályokra és kultúrára tanították őket.
1