Dér Heni felfedi titkát

Dér Heni

Dér Heni

Dér Heni – hosszú hallgatás után – a Diéta&Fitnesz életmód magazin most megjelent számának interjújában fedi fel féltve őrzött titkát: az operaénekes végzettségű ünnepelt pop-díva, ha nem a színpadon hódít, éneklést oktat, több tucat tanítványa van.

 „Papíron eredetileg operaénekes vagyok. A klasszikus képzés teljesen más, ezért elvégeztem egy belcanto mesterkurzust. Ezután valaki megkérdezte, tanítok-e” – mesél énekesi előképzettségéről a Diéta&Fitnesz hasábjain Dér Heni. „Sehol nem akartam hirdetni, interjúban sem mondtam soha. Úgy gondoltam, ha jó vagyok, elmondja másoknak is, ha nem, abbamarad. Huszonöt tanítványom van, ebből tíz rendszeresen jár, eggyel pedig most kiemelten is foglalkozom” – fedi fel titkát a népszerű életmód magazin legfrissebb számában a Megasztár első szériájában feltűnt énekesnő.

A magazin interjújából kiderül, hogy a zene, a rivaldafény csak egy szelete Dér Heni életének. Az interjúban erről így vall. „Politológus is vagyok. Használom is, a határon túli magyarok érdekeit próbálom képviselni. A magyar, szegény családokat próbálom segíteni élelmiszerrel, pénzzel, amivel alapítványokon keresztül tudom” – avatja be az olvasót Heni.

És ez még semmi, a vágyaival kapcsolatban is kitárulkozott az énekesnő: „Van még egy szerelem: a színház. Sokan mondták, menjek castingokra. Mindig azt válaszoltam, nem, mert ha van bennem bármiféle tehetség, akkor egy producer felfigyel rám. Miklós Tibor így keresett meg. A Rock Színház tagja lehettem, musicalekben játszhattam. A halála után gondoltam, ennyiben marad, de lehet, hogy a Madách Színházban újra játszhatok” – olvasható a Diéta&Fitnesz áprilisi számában.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*