Decemberi PROGRAMOK A CENTRÁL KÁVÉHÁZBAN

– Lázár Ervin mesék, Hámori Gabriella, Mikulásünnepség, Karácsonyi koncert és jótékonysági vásár, Göncölszekér együttes, megzenésített versek, Tóth Krisztina – 

December 7. (vasárnap) 11.00. – Családi délelőttök a Centrálban – A másik Télapó

Ezen a napon maga a Mikulás érkezik a gyerekekhez a Centrál Kávéházba, hogy klasszikus téli diafilmmeséket olvasson. Majd Lázár Ervin meséiből válogatunk lányával, Lázár Zsófiával, sőt egy igazi krampuszfigurát, Torzonborzot, a rablót is megidézzük Nádori Lídia műfordítóval és Balázs Eszter Annával, a Kolibri Kiadó főszerkesztőjével.

A Helikon Kiadó és a Kolibri Kiadó klasszikus gyerekkönyvei, valamint a diafilmek ezen a napon kedvezménnyel vásárolhatók meg.

A programot 4 éven felülieknek ajánljuk. A belépés ingyenes.

*

December 14. (vasárnap) – 16.00. –  Karácsonyi ünnepség és jótékonysági vásár a Centrál Kávéházban

Christmas Carroll koncert: a Centrál Kávéház, a Csemete Alapítvány és a Britannica Nemzetközi Iskola Karácsonyi dallamok koncertje. Vezényel: Ian Du Feu. Közreműködik: Hámori Gabriella színművész. A koncert alatt jótékonysági vásárt tartunk.

*

December 18. (csütörtök) – 19.00. – Budapest éjszakájaNyugat-est a Centr’Art Szalonban

Beszélgetés és koncert három blokkban a Nyugat kiváló szerzőitől kiindulva a kortárs irodalomig.

Résztvevők: a kortárs magyar szerzők verseit megzenésítő Göncölszekér együttes, továbbá Tóth Krisztina és Kántor Péter költők.

Belépő: 500 HUF. Jegyvásárlási lehetőség a helyszínen, 18.15.-től.

*

Szilveszter és ünnepi ajánlatok a Centrál Kávéházban

A Centrál Kávéház és Étterem idén is készül az év utolsó napjaira. Az ünnepi hangulat és a tradíció jegyében különleges ajánlatokkal várjuk vendégeinket, melyek közt néhány felidézi a ’20-as évek könnyű pesti konyhájának hangulatát. Levelem mellékletében találja a Centrál Kávéház és Étterem Karácsonyi és Szilveszteri ajánlatait. Valamint, előzetes egyeztetés mellett, lehetőséget biztosítunk komplett karácsonyi vacsorák elvitelére is. Szilveszterkor a különleges ételek és kifinomult borok mellett könnyed muzsikával várjuk Önöket. Az est folyamán zenél a Duó Midnight. Rendelés és asztalfoglalás: 36-1-266-21-10, további információk: http://centralkavehaz.hu/

***

A programokon való részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a sajto@centralkavehaz.hu e-mail címen lehet.

További információk programjainkról a Centrál Kávéház Facebook oldalán: https://www.facebook.com/centralkavehaz