Dávid Kornélra rátalált a szerelem- Kézis lány csavarta el a kosaras fejét

Teljes a harmónia Magyarország legismertebb kosarasa, Dávid Kornél és a csinos kézilabdás kiválóság, Azari Fruzsina között. A két sportember december óta alkot egy párt, a kezdetekben kerülték a nyilvánosságot, ám a SportKlub kamerái előtt már nem titkolóztak: vállalták boldogságukat.

A MezTelenül riportmagazin stábja Székesfehérváron látogatta meg a szerelmeseket, ahol románcuk kezdetéről is beszéltek. „Egy rendezvényen találkoztunk, egy pillanatra összevillant a tekintetünk, de aztán mindketten mentünk tovább a dolgunkra” – kezdte Fruzsina, majd Kornél vette át tőle a szót. „Két hónappal később hivatalosak voltunk egy másik rendezvényre, ahol sportolókat kérdeztek. Hallgattam Fruzsi nyilatkozatát, éreztem, hogy zavarba jön a faggatástól, ugyanakkor egyből megtetszett az őszintesége” – mesélte az egykori NBA játékos.

Az ismerkedésből szerelem lett, ma már azt is nehezen viselik, ha néhány órára el kell válniuk egymástól. A  korkülönbség pedig egyiküket sem izgatja különösebben. „Egyesek kérdezgetnek bennünket, mások előrevetítik a kapcsolat jövőjét, de mindenki úgy éli az életét, ahogyan akarja. Jól érezzük magunkat együtt és szeretnénk, ha ez minél tovább tartana” – mondta Dávid Kornél.

A SportKlub kamerái a kosárarénába és a kézilabdacsarnokba is elkísérték Fruzsinát és Kornélt, hogy megnézzék, miként boldogulnak a másik birodalmában. Dávid Kornél hétméteresekkel próbálkozott, kellő óvatossággal és kevés sikerrel. „Van benne potenciál, kiváló átlövő válna belőle, ha megtanulna dobni” – értékelte kedvese teljesítményét Fruzsi, de aztán ő került sorra, hogy kipróbálja magát kosarasként. Bár sportágat valószínűleg egyikük sem vált mostanában, a jövőt mindenképpen együtt képzelik el a szerelmesek. Ahogyan ők fogalmaznak, szoros emberfogásban.

A teljes riportot pénteken 17 órától tekinthetik meg a SportKlub Vb-láz a Beachen című műsorában, a vízparti stúdióban a két sportoló személyesen is tiszteletét teszi. A kötetlen háttérmagazint a világbajnokság végig élvezhetik a nézők.