Dalpremier: Debütált a Red Bull Pilvaker “újonca”, Pató Pál úr

Addig ismételgette Petőfi Sándor híres alakja, Pató Pál úr, hogy „Ej, ráérünk arra még!”, hogy a Pilvaker idei fellépőit is megihlette. A vers sajátos újraértelmezéséhez Diaz szolgáltatta a zenei alapot, a szellemes és sokszor önkritikus szöveget pedig Fura Csé, Fluor Tomi, Halott Pénz, és A Szavak Forradalmának egyik újonca, a Punnany Massifból ismert Meszes Balázs (alias Meszka) jegyzi. A produkció ma reggel, a Petőfi Rádión, a Talpra Magyarban debütált.

A Red Bull Pilvaker célja idén is az, hogy a zenei alapokra helyezett költeményekkel közelebb hozza a fiatalokhoz a magyar irodalom ikonikus költeményeit. Március 15-én, az esemény hagyományait követve, a zenészek és az MC-k ezúttal is dupla előadással szórakoztatják a nagyérdeműt; 18.00-kor és 21.00-kor lépnek az Erkel Színház közönsége elé. Aki Pató Pál úr szellemében várt a jegyvásárlással, vagy nem volt elég szerencsés, sajnos lemaradhat az év egyik legjobban várt kulturális rendezvényéről, hiszen a 2 x 1848 darab jegy hétfőn reggel rekordidő, alig egy óra alatt elkelt. Nekünk van egy javaslatunk: ragadjanak tollat, faragjanak egy rímet és tegyék fel az Instagramjukra, hiszen a 10 darab páros belépőjegy mellett 50 darab páros főpróba meghívó is gazdára talál a jövő héten!

Persze azok sem csúsznak le a nagyszabású eseményről, akik nem lehetnek ott a helyszínen, ugyanis a Petőfi TV idén is – méghozzá 21.00-ás kezdettel – közvetíti a Pilvakert, 23.00-tól pedig a Petőfi Rádión hallhatjuk a szövegelő forradalmárok ünnepi produkcióit.