Dagály Aquatlon- Családi program és kikapcsolódás a sport és egészség jegyében

Lukács22014. szeptember 21-én a Dagály Fürdőben rendezik meg a Dagály Aquatlont, melynek célja a sportos és egészséges életmód népszerűsítése. A Vasemberek Klubjának aquatlonja nemcsak a versenyről szól, hanem a családról, a kikapcsolódásról, az együtt eltöltött hétvégéről a sport és az egészség jegyében.

A rendezvény fő célja a mozgás megszerettetése. A verseny nem csak a táv teljesítéséről szól, hanem társasági esemény is, ahol az indulók a határaik leküzdését követően megoszthatják a verseny alatt szerzett élményeiket. Mindenki, aki végigcsinálja a versenyt ajándékcsomagot kap, a helyezettek éremmel is gazdagodnak. A legkitartóbb felnőttek, akik mind a három futamon elindulnak és eredményesen teljesítenek, további ajándékban is részesülnek.

Az esemény szervezője, a Vasemberek Klubja egy amatőr egyesület, ahol a teljesen kezdő szinttől a professzionális szintig versenyeznek. Az egyesület filozófiája, hogy az élet része a mozgás, illetve segíteni kívánnak abban, hogy mindenki megtalálja a számára ideális mozgásformát, illetve azt a sportot, ami izgalmas is számára, hiszen motiváció nélkül nincs mindennapi testedzés.

Továbbra is várják a nevezőket, szurkolókat és nézőket! Jó sportolást, kellemes kikapcsolódást mindenkinek!