DAA- Sebesség a Yes Pubban

        Dóka Attila Fotó: Juhász Melinda

Dóka Attila
Fotó: Juhász Melinda

Dóka Attila akusztikus zenekarának megszületett első nagylemeze “Rejtsd el szíved!” címmel. A trió lemezbemutató turnéra indult rögtön a május 24-i megjelenés után. Néhány helyszínre az Amdala.hu hírportál munkatársa is elkíséri a formációt, így egy-egy koncertbe kedves Olvasóink is bepillanthatnak.

A Sebesség című dal két évvel ezelőtt látott napvilágot, anno a benzingőzös világ ihlette (2012-ben megjelent A magyar autó- és motorsport hősei 2012-ben című riportkönyv is, amelyet szintén Dóka Attila írt JM szerzőtársával). A dalt versenyzők részére írta a szövegíró, 2017-ben viszont a Mozdulj Közhasznú Egyesület hatására a fogyatékossággal élők részére átírta és több alkalommal elő is adta. Így hallhattuk ezt a dalt a lemezbemutató koncerteken akkor is, ha ez a dal nem szerepel a most megjelent korongon.

A lemezt a lemezboltok befogadták, megvásárolható a MEDIA MARKT több boltjában is így SZÉKESFEHÉRVÁR,DEBRECEN,MSKOLC,SZOLNOK,SZOMBATHELY,GYŐR, NYÍREGYHÁZÁN , valamint az Árkád, Pólus Centerben is.