Czollner Gyula új társat kapott

Visszatér Czollner Gyula: az egykori Forma-1-es kommentátor a SportKlubon új műfajban próbálja ki magát. Teszi mindezt egy nála fiatalabb, nagyszájú partner, Balogh Tamás oldalán. A Dodzsem című vitaműsorban április 26-án, élőben debütálnak. Míg a tapasztalt sportriporter némi lámpalázra számít, Tamás nem tartja kizártnak, hogy szétszedik a stúdiót, és a vita hevében egymáshoz vágják a székeket.  

dodzsem_1 (1)

Czollner Gyula

– A képernyős munka nem volt túl hangsúlyos eddigi pályafutásom során, ezért most ugyanúgy izzad a tenyerem, mint amikor 2002-ben zöldfülű riporterként kerültem Palik László mellé. Vele aztán kilenc évig közvetítettük a Forma 1-es futamokat. Remélem, hogy a Dodzsemmel is hasonlóan meghatározó korszak köszönt be az életembe – mondta Czollner Gyula, aki Tamással is gyümölcsöző kapcsolatra számít, és örül annak, hogy ezúttal ő lesz a rutinosabb fél.

 – Tamás valóban belevaló srác, és engem sem a visszafogottságomról ismernek, így – bár nem találkoztunk korábban -, azonnal működött köztünk a kémia – tette hozzá Czollner Gyula.

 – Laza szócsatákat ígérek, de finomkodásra senki ne számítson! Mindketten makacsul kitartunk a véleményünk mellett, pláne, ha sportról van szó. Így az sem kizárt, hogy a jó hangulatú viták mellett néha egymáshoz vágjuk majd a székünket – mondta el Balogh Tamás, akit eddig főleg a Music FM rádió műsorvezetőjeként ismerhettünk. Nehezen lehetne olyan mozgásformát találni, amit ne próbált volna ki, ezért – ahogy mondja -, minden sportágról van véleménye, hülyeséggel nem lehet megetetni.

 Mindketten lámpalázzal ülnek pénteken a kamerák elé, hogy ütköztethessék véleményüket mindenről, ami sport. – A szívdobogás és az emelkedett pulzus saját magamnak is egy jó visszajelzés arról, hogy nem unom, sőt, még mindig fanatikusan imádom a munkámat – árulta el Czollner.

 A sportcsatorna új talk-showjában Czollner és Balogh párosa utolsóként mutatkozik be a Hetthéssy Zoltán – Bárdos András, valamint a Somos Zoltán – Somos Ákos kettősök után.  Dodzsem Czollnerékkel, pénteken 22-45-kor, a SportKlubon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*