Csisztu Zsuzsa szállodába költözik vendégeivel

Vadonatúj műsorral jelentkezik ma estétől az ATV képernyőjén Csisztu Zsuzsa. A népszerű műsorvezető huszonnégy órát tölt el két, hetente változó vendégével egy wellness szállodában, távol a város zajától, ahol a kiválasztottak gyakran teljesen megnyílnak Csisztunak.

Egy nap csak velem!” – ennyit ígér Csisztu Zsuzsa vendégeinek a ma este startoló Csisztu24 című műsorában. A Nő háromszorral kiemelkedő nézettséget elérő műsorvezető hetente két ismert embert lát vendégül egy-egy kitűnő hazai wellnesshotelben, kiszakítva őket a munkás mindennapok mókuskerekéből. Forgatás közben a végre tényleg ellazuló kiválasztottak megnyílnak, el tudnak vonatkoztatni a kamerák jelenlététől, és rendhagyó stílusban beszélnek életük meghatározó sorsfordulóiról.

“Mindig is érdekelt, hogy vajon kinél mennyi idő kell ahhoz, hogy megvillanjon az igazi személyisége.  Azt gondolom, hogy ezzel kapcsolatban nagyjából bejöttek a számításaim, hiszen néha a legváratlanabb pillanatban fordultunk át öniróniából egy-egy drámai vallomásba. Egy szemernyi kétség sincs bennem, hogy ezek a hirtelen érzelmi váltások a nézőkben is maradandó nyomokat fognak hagyni.” – mesélt forgatási élményeiről Csisztu Zsuzsa.

Az első adás vendégei: Molnár Anikó és Berki Krisztián

csisztu2

Péntekenként 21:40-kor Csisztu24 – Társas Édes Hármas az ATV-n.