Csiszár Jenő műsorában hallható elsőként az új Maroon 5 dal!

maroon_5_mapsIsmét egyedülálló premier a Class FM-en! A mai este nem csak a legfrissebb zenéktől lesz különleges, hiszen újabb dalpremierrel is készül Csiszár Jenő, akitől megszokhattuk, hogy zenei válogatásával mindig egy lépéssel a világ zenei élvonala előtt jár. Most a világpremierrel egy időben nála debütál a Grammy-díjas Maroon 5 Maps című felvétele. A sztárzenekar 2002 óta sikert sikerre halmoz, eddig több mint 17 millió albumot adtak el világszerte.

Csiszár Jenő ismét egy exkluzív dalpremierrel örvendezteti meg a hallgatókat! Szeptember 2-án érkezik a Maroon 5 új albuma a V, addig is a legnagyobb rajongók kapnak egy kis ízelítőt a lemezből a Class FM-mel összefogva: a Maps című újdonság június 16-án hazánkban először debütál Jenő esti műsorában.

A Maroon 5 frontembere, a mostanában szőke hajjal látható Adam Levine az amerikai Voice visszatérő zsűritagja, nemrégiben pedig televíziós színészként az Amerikai Horror Storyban is látható volt. Adam számára azonban még mindig az éneklés az első, ami nem is csoda, hiszen zenekara sikeresebb, mint valaha. Az elmúlt egy évben Los Angelesben vette fel a zenekar 5. stúdióalbumát, amelynek nagy visszatérője is van Jesse Carmichael személyében, a zongorista hosszú szünet után hallható ismét a Maroon 5-ban. Napjaink egyik legnépszerűbb pop-rock formációja eddig több mint 35 országban lett arany vagy platinalemezes, 2013-as koncertjeik pedig 50 millió dolláros rekordbevételt hoztak Adam Levine-éknak.

Ahogy már megszokhattuk, a  Class FM mindig elhozza a legfrissebb slágereket a hazai rajongóknak: nemrégiben a Clean Bandit legújabb lemezét mutatta be a magyar közönségnek a világpremier előtt, de itt hallhattuk a közelmúltban Pharrell Williams vagy Lady Gaga újdonságát is a nemzetközi premierekkel egy időben. Most a Maroon 5 dalát hozza el a hazánk kedvenc rádiócsatornája, rekord gyorsasággal. Érdemes tehát ma este 20:00-tól a Class FM-re hangolni, hiszen újabb különleges dalpremiernek lehetünk fültanúi: Csiszár Jenő műsorában a hallható elsőként a Maps!