Csirmaz Brúnó bajnoki esélyekkel indul a Rabócsiringen

Interjú Csirmaz Brúnó rallycross pilótával, az október 23-24-én megrendezésre kerülő Rallycross Országos Bajnokság és Amatőr versenysorozat VII. futama előtt.

Interjú Csirmaz Brúnó rallycross pilótával, az október 23-24-én megrendezésre kerülő Rallycross Országos Bajnokság és Amatőr versenysorozat VII. futama előtt.

Bajnok esélyesként érkezel Máriapócsra a Rallycross OB évadzáró futamára.

– Igen, fölényesen vezetem a Magyar Kupa pontversenyét, de most fog eldőlni  a Rabócsi Ringen a bajnokság.
A SuperTouringCars kategóriában sajnos már nincs esélyem a bajnoki cím megszerzésére, de egy biztos dobogós helyre számíthatok.
 

Lesz-e fejlesztés a Rabócsiringi versenyre a Hondán?

– Egész évben nem fejlesztettünk semmit az 1.6-os autón, sőt az első négy  versenyen váltóhiány miatt mindkét autóval utcai váltóval kellett, hogy  küzdjek.

 
Mi kell ahhoz, hogy megnyerd az éves bajnokságot?
– Egy biztosan teljesített középmezőnyben elért eredmény már elég a bajnoki címhez.

  

2016-os terveid?

Következő évben a Magyar Kupás 1.6-os Honda Civic-et szeretnénk bérbe  adni. A 2000-es Honda Civic-el jelenleg a SuperTouringCars 3. helyén állok, ahol még van matematikai esélyem a második hely megszerzésére. Következő
évben ebben a kategóriában szeretnék részt venni a teljes FIA  Közép-Európai Zóna Rallycross Bajnokságban. Ezt az évet a 2000-es  kategóriában tesztelésre szántuk és remélem, hogy ennek az eredménye  megfog látszani a következő évi bajnokságban.
Ezúton szeretnék köszönetet mondani a szurkolóknak, az egész csapatnak és a szponzoroknak!

 

Szurkoljunk közösen Brúnónak október 23-24-én Máriapócson, a Rabócsiringen!

 

– Hajósi Miklós –
www.hajoka.hu