Csillámpor borítja Ganxsta Zoliék lakását-Rajong a tündérekért a rapper kislánya

zoe_jelmezben

Zoé, Ganxsta Zoli bájos kislánya!

Álomszép ruha, csillogó szárnyak, elbűvölő mosoly – Ganxsta Zoli kislánya rendszeresen tündérnek öltözik. A 7 éves szőke Zoé olyan akár egy mesebéli hercegnő, kedvence Stella, a Winx Club belevaló tündére. Zoli ha teheti, minden időt együtt tölt lányával, sőt közös rajzfilm maratonokat is gyakran tartanak otthon.

 

Tündérlázban ég Ganxsta Zoli bájos kislánya! A büszke apuka már meg sem lepődik, ha Zoé csillámos, pörgős szoknyában és áttetsző szárnyakkal szalad elé. „Zoé már kisgyerekkorától kezdve imád öltözködni, igazán csajszis a természete. Legnagyobb kedvencei a varázserővel bíró tündérek, de mivel belevaló kislány, a hagyományos hercegnőknél jobban szereti a Nickelodeon Winx Clubjának modern és harcias szereplőit. Kisebb korában én is gyakran találtam ki neki rendhagyó esti meséket, például olyanokat, ahol a mesehős punk koncertre megy.” – árulta el a népszerű rapper.

Ganxsta Zoli azt is elmesélte, hogy lánya az egyik farsangon az otthoni kutyájukról mintázott jelmezbe öltözött be. „Zoé imádja a két fehér argentin dogunkat, különösen Doncit, a lányt. Az édesanyja egyszer erről a kutyusról mintázott jelmezt készített a számára, legutóbb pedig fekete macskának öltözve ment a farsangra. Odavan a legújabb tündéres jelmezéért is, ami tökéletesen áll neki, ráadásul mindig tudom, hol van: bármerre jár-kel, csillámport hagy maga után a lakásban.” – mondta nevetve Zoli.

Akár a Nickelodeon Winx Clubjának tündérei, Zoé is rengetegidőt tölt együtt legjobb barátnőivel. „Igazi kis triumvirátust alkotnak Alexával és Grétával, az óvodában ismerkedtek meg, a suliban pedig ugyanabba az osztályba járnak. Elválaszthatatlan barátnők: pizsamapartikat tartanak, párnacsatákat vívnak, és gyakran alszanak egymásnál. Zoénak nagyon jó barátnője Gergely Csaba lánya, Anna is, akivel a közös nyaralások és hoki meccsek során kedvelték meg egymást. Nagyon jól mulatnak együtt.” – mesélte Ganxsta Zoli, aki hozzátette, hogy gyakran társasjátékoznak és csocsóznak együtt a lányával.

Zoénak az iskola mellett számtalan külön programja van: aerobic, furulya, szolfézs, és angol órákra jár, szabadidejében pedig nagyon szeret rajzfilmeket nézni. „A Madagaszkár pingvinjei a közös kedvenceink, állati nagyokat nevetünk együtt a szövegeiken – amikor csak tehetjük, megnézzük a sorozat részeit. Zoé a tündérek és a tündéres rajzfilmek rajongója, gyakran nézi a Winx Clubot is, Stella a kedvence, aki egy kicsit hasonlít is rá.” – mondta Zoli.