Csillagok közé repítette kedvesét Varga Győző

varga_gyozo_romantikus_vacsorajaRendhagyó randival lepte meg feleségét az Irigy Hónaljmirigy sztárja! A közelgő Valentin nap alkalmából Győző egy nem mindennapi vacsorával készült – kibérelte a Planetáriumot, és ezzel egyenesen a csillagos égbolt alá vitte kedvesét, akivel édes kettesben nosztalgiáztak életük legromantikusabb pillanatairól.

Eiffel-torony vagy csillagközi utazás? Varga Győző hosszú házasság után is kifogástalanul udvarol. Az énekes már megismerkedésük első hónapjaiban is spontán meglepetésekkel próbálta levenni lábáról Böbét, ám hosszú évek után is gyakran ajándékozzák meg egymást életre szóló élményekkel. Mielőtt Győző beleveti magát az Irigy Hónaljmirigy 25 éves szülinapi nagykoncertjének előkészületeibe, igyekszik minél több időt a családjának szentelni, és bár idén a Valentin napot is munkával tölti, az ünnep nem maradhatott el: Böbére egy rendkívüli meglepetés várt.

 

„Szimpla tárgyi ajándékok helyett szívesebben lepjük meg egymást élményekkel, apró gesztusokkal. Kapcsolatunk elején akár az éjszakás „műszak” után is elmentem Böbe elé, hogy elvihessem a munkába. Mivel mindketten imádunk utazni, megismerkedésünk idején is sokszor csak autóba pattantunk és nekivágtunk a nagyvilágnak. Legutóbb egy romantikus párizsi úttal leptem meg Böbét: a francia fővárosban az Eiffel torony tetején foglaltam asztalt” – mesélt a tavalyi izgalmakról Győző, aki a sűrű próbák miatt idén egyelőre nem készülhetett nagyobb tervekkel. Ennek ellenére így is szakított időt egy kis elő-Valentin napi romantikázásra.

„Gyakran járunk étterembe, ám ezúttal valami extrább programmal szerettem volna levenni a lábáról a feleségemet, mert Böbe imádja a kreatív ötleteket. Felidézve kapcsolatunk elejét, amikor gyakran a csillagos égbolt alatt randevúztunk, kibéreltem egy vacsora erejéig a Planetáriumot, így ezúttal is édes kettesben, a csillagok között Valentin napoztunk. Mivel ezúttal is kiszimatolta, hogy készülök valamivel, és köztudomású, hogy szeretem a skót whiskyt, így Böbe egy nagyon személyes és egyedülálló ajándékkal lepett meg. A randevúnkra egyedi címkés The Famous Grouse-zal érkezett, amelyen az egyik közös fényképünk szerepel” – számolt be a Mirigy oszlopos tagja.

varga_gyozo_romantikus_vacsoraja_3