Cserháti Zsuzsa és Máté Péter emlékest

Budapest, SYMA Rendezvényközpont, 2014. december 21. 19:00

Budapest, SYMA Rendezvényközpont, 2014. december 21. 19:00

A magyar könnyűzene két legendája, Cserháti Zsuzsa és Máté Péter annak idején több ízben is együtt alkotott, még duettjük is született. Tehetségük páratlan volt, dalaik és a dalok mondanivalói a mai napig is megállják a helyüket. A két végtelenül mély, érzelmes és szenvedélyes művész nagyságáról és munkásságáról emlékeznek most meg neves művészek egy csodálatos koncerttel.

A Cserháti Zsuzsa és Máté Péter emlékest nem egy alkalomra szóló produkció. A tervek szerint az egész országot bejárná a két énekes műveit életben tartó csapat, hogy szeretettel és tisztelettel továbbítsák az üzeneteiket és ápolják e csodálatos legendák munkásságát

A dalokat Tóth Vera, Keresztes Ildikó, Varga Miklós és Mujahid Zoltán adja elő, akik mindannyian nagy tisztelői Cserháti Zsuzsának és Máté Péternek, így nem is volt kérdés, hogy vállalják ezt a megtisztelő feladatot. amit azon az estén magukévá tesznek és elrepítik a közönséget a csodálatos dallamok világába.

Néhány előadás után Budapesten kerül sor a legnagyobb szabású koncertre december 21-én a SYMA Rendezvényközpontban.

Az emlékest háziasszonya ezúttal is Tóth Vera lesz, ám a négy állandó fellépő művész mellett Cserháti Zsuzsa egykori alkotótársa, Horváth Charlie is elénekel néhány dalt!   Az est folyamán olyan örökzöldek csendülnek fel, mint az Elmegyek, a Kicsi gyere velem rózsát szedni, az Azért vannak a jó barátok, vagy a Különös szilveszter.

Természetesen a profi szólisták sem maradhatnak kiváló muzsikusok nélkül, így az ország legkiválóbb zenészeiből álló zenekar kíséri majd az énekeseket. Erre az estére a négytagú állandó zenekar ütőhangszerekkel, fúvós szekcióval, vonós kvartettel és vokalistákkal egészül majd ki, hogy a legszínvonalasabb megszólalással emlékezhessünk a két csodára, Cserháti Zsuzsára és Máté Péterre.

Jegyek a Ticket Express hálózatában, valamint az ismert jegypénztárakban kaphatók.

 

http://www.eventim.hu/hu/

www.facebook.com/cserhatimate