Cseh Lászlóval versenyeztek az AXA Bank szerencsés ügyfelei

Az AXA Bank szeptember 12-én, a Törökbálint Sportközpont uszodájában rendezte meg azt a versenyúszást, amelynek keretében a kazanyi úszó-világbajnokságon aranyérmet szerző Cseh Lászlóval versenyezhettek a bank AXA World MasterCard® prémium bankkártyával rendelkező ügyfelei. Az 50 méteres távon a befutó idő 28,06 másodperc volt.

 

Az olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok Cseh László az AXA World MasterCard® prémium bankkártya arca is, akivel múlt szombaton az AXA Bank szerencsés ügyfelei versenyt úszhattak a Törökbálint Sportközpont uszodájában. Az úszóversenyre bárki regisztrálhatott a bank honlapján, aki rendelkezik AXA World MasterCard® bankkártyával, s érintéses (PayPass) vásárlásra használta kártyáját, augusztus 15-ig legalább egyszer. Az AXA Bank a versenyre regisztrálók közül sorsolta ki a szerencsés kártyatulajdonosokat.

 

A Törökbálint Sportközpont 50 méteres medencéjében megrendezett versenyúszás egyedülálló élményt jelentett az ügyfeleknek, akik a versenyt követő állófogadáson közös fényképeket is készítettek a világbajnokkal.

„Az AXA World MasterCard® bankkártya számos prémium szolgáltatást kínál ügyfeleinknek, ilyen a vásárlások után járó pénzvisszatérítés, az 50 millió forintos utasbiztosítási csomag, vagy a világszerte akár havi 4 ingyenes készpénzfelvétel. Örömünkre szolgál, hogy a Cseh Lászlóval szervezett versenyúszással egy újabb egyedülálló élményt szerezhettünk ügyfeleinknek” – mondta el Eőry Tamás, az AXA Bank marketingvezetője.