Családi délelőtt a CENTRÁL KÁVÉHÁZBAN

A masik telapo_2014_12_07A nagy múltú Centrál Kávéház történelmi falai közé idén ősszel visszaköltözött az irodalom és a művészet: a modern műfajok és stílusok októbertől összekapcsolódnak a hagyományos értékekkel. A kulturális megújulás részeként a Centrál nagyon fontosnak tartja, hogy a szülők és a legkisebbek is színvonalas kulturális programok részesei lehessenek. Éppen ezért minden hónap első vasárnapján délelőttönként közös meseolvasással és diavetítéssel, valamint a matinéhoz illő interaktív foglalkozással (minikoncerttel, játszóházzal vagy kézműveskedéssel) készül a Centrál Kávéház az Év Gyerkkönyvkiadójával, a Kolibri Kiadóval és az idén 60. születésnapját ünneplő Diafilmgyártó Kft.-vel együttműködve.

December 7-én maga a Mikulás érkezik a gyerekekhez a Centrál Kávéházba, hogy klasszikus téli diafilmmeséket olvasson. Majd Lázár Ervin meséiből válogatnak, sőt egy igazi krampuszfigurát, Torzonborzot, a rablót is megidézik Nádori Lídia műfordítóval és Balázs Eszter Annával, a Kolibri Kiadó főszerkesztőjével.

A Helikon Kiadó és a Kolibri Kiadó klasszikus gyerekkönyvei, valamint a diafilmek ezen a napon kedvezménnyel vásárolhatók meg.

A programon való részvétel ingyenes. A program 4 éves kortól ajánlott.