Corinthia Budapest és OTP Klub Gourmet Fesztivál a Gazdasági Rádióban

A Gazdasági Rádió turizmus.com című műsora a Corinthia Hotel Budapest újdonságairól és a Millenárison megrendezendő OTP Klub Gourmet Fesztiválról szól május 23-án. A műsor minden héten csütörtökön fő műsoridőben 17.15-18.00 óra között jelentkezik, az ismétlésre ugyanebben az idősávban az azt következő szombaton kerül sor.

Csak a legjobbat – heti országos programajánlatok

Budapest / kortárs cirkusz Május 30-tól három napig veszi birtokba a Trafó Kortárs Művészetek Házát az ausztrál újcirkuszi társulat, a C!RCA. Előadásukat – melynek címét az S betű alakja, hangalakja, és nyelvtani pozíciója inspirálta – az erő, a küzdelem és az érzékenység jellemzi, s mindezt óriási akrobatikus repertoárral mutatják be. (Bővebb infó: www.trafo.hu)

Budapest / kiállítás A Duna menti németek fényképes történetei 2008 a címe a Néprajzi Múzeum új időszaki kiállításának, mely szeptember 8-ig látogatható. A Magyarország, Szerbia és Horvátország egy-egy részét is magába foglaló Duna-háromszögről azt mondják, hogy “Európa kicsiben”, s ebben a multietnikus térségben élő németek megpróbáltatásaik ellenére ma is ragaszkodnak szülőföldjükhöz. (Bővebb infó:  www.neprajz.hu)

Vidék / fesztivál Eszterházi Vigasságok címmel egész nyáron átívelő zenei fesztivált rendeznek a fertődi Esterházy-kastélyban. A rangos programsorozat május 31-én indul és 15 héten keresztül szórakoztatja a látogatókat. A koncertek mellett színházi és táncelőadások valamint folyamatos családi programok is színesítik a nyár leghosszabb fesztiválját. (Bővebb infó: www.eszterhaza.hu)

Vidék / hagyomány Hagyományos Orbán-napi Hegyiünnepre és Gyermeknapra hívják a családokat és minden érdeklődőt Velencére május 25-én. A közismert bortermelő vidék rendezvényén felvonulnak a környék borászai, a színpadon különböző  zenei és gyermekprogramok, valamint kirakodóvásár, este pedig utcabál várja a látogatót. (Bővebb infó: www.velenceturizmus.hu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*