Cooky elrepítette Molnár Andit

Senkinek se okozzon meglepetést, ha nemsokára Cooky ismerős hangja köszönti az utasokat egy repülőgép fedélzetén, ugyanis a francia műsorvezető pár nap múlva beteljesíti gyermekkori vágyálmát, és minden képesítést megszerez ahhoz, hogy utasszállító gépeket vezessen. Az utolsó gyakorlóórák egyikére invitálta a magasba SportKlubos kolleganőjét, Molnár Andit, aki szintén szakmabelinek tekinthető, hiszen két évig légiutas-kísérőként dolgozott. A légi „randevút” még a dzsungelbeli száműzetésben tervelte ki a két műsorvezető.

andi_cooky

 

Cooky végre beváltotta ígéretét, és a felhők közé repítette Molnár Andit. Erről még a dzsungelben állapodott meg a két képernyős, majd a SportKlub stúdiójában folytatták a tervezgetést, hiszen Cooky-t az Oh la la francia focimagazinban, Andit pedig a Molnár Andi kedvencei és a Horti angyalai című műsorban láthatják a nézők. A SportKlub műsorvezetői a „kisrepülők Rolls-Royce-ával”, egy Diamond 42-essel emelkedtek a magasba, bár közel egy órát kellett várni a felszállási engedélyre a köd miatt, végül napsütésben szelhették át Dunavarsány légterét. „Ennek a típusnak az a különlegessége, hogy gyakorlatilag egy utasszállító kicsinyített másolata: ugyanúgy kell kezelni, mint egy nagy repülőgépet, a műszerek is hasonlóképpen működnek, ezért a gyakorláshoz ideális választás” – mondta Cooky, aki hamarosan akár egy légitársaságnál is állást vállalhat, hiszen megszerzi a képesítést az utasszállító gépekre.

„A tököli reptérről szálltunk fel, ahonnan körülbelül két perc Varsány, a szülővárosom. A levegőből megmutattam Cookynak a házat, ahol felnőttem, ő pedig az érdi otthonukat szúrta ki, amikor felette repültünk” – mesélte Molnár Andi, aki légiutas-kísérő múltjának köszönhetően otthonosan érezte magát a levegőben. „Cooky mellett abszolút biztonságban éreztem magam, rendkívül magabiztosan vezette a gépet, sőt felszállás és leszállás gyakorlása közben is láthattam, hibátlanul csinálta. Remélem nem most utoljára hívott magával, mert nagyon élveztem a közös repülést!”  – mondta a SportKlub csinos műsorvezetője.

 

Cooky gyermekkora óta szenvedélyesen rajong a repülésért: „A legtöbb ember úgy ismer, mint Cooky, a vicces műsorvezető, de a pilótafülkében nincs bohóckodás. Amikor a levegőben felelős vagy az utasaidért és a földön lévő emberekért, akkor mindent komolyan kell venni” – mondta a francia. Első utasa reakciója a gyakorló pilóta profizmusát igazolja, hiszen Andi nagyon élvezte a levegőben töltött szűk egy órát, és rengeteg fényképet készített.