Cooky 30 éve szenvedélyes drukker- A repülés még várhat egy kicsit

Cooky életében a családja, a műsorvezetés és a repülés mellett létezik még egy szenvedély. A francia gyerekkora óta rajong a Paris Saint-Germain csapatáért, amelynek a SportKlub franciás focimagazinjában, az Oh lá lá-ban minden kedden kedvére hangot is adhat.

A műsorvezető régóta a repülés szerelmese, nyolc évvel ezelőtt iratkozott be egy tanfolyamra, hogy idővel akár kapitányi rangban is szolgáljon egy utasszállítón. „A család és a műsorvezetés egyértelmű szenvedély, de a repülést is véresen komolyan veszem, már megvan a kereskedelmi pilótaengedélyem. Negyven év körül minden férfi elgondolkozik azon, hogy változtat az életén. Lehet, hogy ez velem is előfordul, és egy nap majd városról-városra repülök egész Európában” – mondtaCooky. „Ennek azonban még nincs itt az ideje, jól érzem magam a mikrofon mögött és a stúdióban. Különösen úgy, hogy a kedvenc témámról, a francia fociról vitázhatok” – magyarázta a SportKlub műsorvezetője.

A futball Cooky legrégibb szenvedélye. „Nem vagyok divatszurkoló. Párizsban nőttem fel, 30 éve járok PSG meccsekre, és figyelem a bajnokság alakulását” – magyarázta Cooky. A francia meccseket a tévés-rádiós odahaza nézi, általában társaságban,de előfordult az is, hogy egy barátja telefonon keresztül közvetítette számára a lelátói hangulatot a helyszínről. „A feleségem nem követi a fordulókat, ő egy kicsit unja a focit, de nem lehet mit tenni, erről a szenvedélyemről nem mondok le” – mondta nevetve Cooky, aki Horti Gáborral elemzi minden kedden a francia foci fejleményeit. „Gábor hihetetlenül régóta van a szakmában, igazi szakértő, de nincs mindig tekintettel a véleményemre. Sebaj, néha ellentmondunk egymásnak, de ettől a tisztelet még megvan” – mondta Cooky.

Oh lá lá – a francia focimagazin minden kedden 18:10-kor Cooky-val és Horti Gáborral.