Cicás kaland a nagyváros forgatagában

Jártunk már korábban is a Révay utcában a Cat Café Macskakávézóban, akkor egy interjút készítettünk Vincze Lillával, a Napoleon Boulevard zenekar énekesnőjével.

Most csak egy finom kávéra és egy percnyi nyugalomra vágyva néztünk be a cicakávézóba. A korábban tapasztalt nyugalom fogadott bennünket, finom kávé, mosolygós személyzet. Ugyanúgy, mint korábban, korosztálytól függetlenül telefonnal, tablettel, fényképezőgéppel fotózták a vendégek a cicákat, akik nagy kimértséggel és nyugalommal konstatálták, hogy körülöttük forog a világ. Egy külföldi egyetemista skypolt,a kávézóban körbevitte a tabletet és „élőben” mutatta meg otthon tartózkodó szeretteinek, hol van most éppen.

Fotó: Dóka Attila, Juhász Melinda

Zene: Dóka Attila

.

Az egy perces pihenés hosszabbra nyúlt, kecses mozdulatokkal ült le a kávézó közepére egy sudár lány, a cicák nagyot nyújtózva körülvették, „pacsit adtak”, elkezdődött a délutáni macskaiskola. Nemsokára megérkezett Lilla is, észrevétlenül és halkan. Hozott magával némi “cica-falatot” is, amit a „főszereplők” dorombolva nyugtáztak.