Chris Lake leváltotta Cookyt a Music Fm-ben

Music_FmEgy szupersztár Dj fúrta ki Cookyt a 89.5 Music Fm keverőpultjából, igaz, csak egy órára. A Billboard lista top ten-jében több dalt is jegyző Chris Lake élő adásban tolt egy fantasztikus, egyórás mixet a rádió hallgatóinak.

A világhírű top Dj-knél már szokássá vált, hogy a magyarországi fellépésük előtt ellátogatnak a 89.5 Music Fm stúdiójába. Ezúttal a brit származású szupersztár, Chris Lake érkezett a népszerű rádió stúdiójába. “Chris hallotta, hogy a Music Fm a legjobb rádió Magyarországon és hogy dübörög a Music Party (Cooky műsora – a szerk.) ezért úgy gondolta, beugrik egy órára” – meséli Cooky nevetve, hogy került a stúdióba a világhírű Dj, aki rögtön fel is forgatta a megszokott rendet. Történt ugyanis, hogy mikor épp Cooky készült a keverőpultba, szokásos délutáni műsorát kezdve, Chris Lake a helyére pattant és élő adásban játszott egy fantasztikus, egyórás mixet a Music Fm hallgatóinak. “Furi volt őt látni a keverőpult mögött, miközben én „csak” buliztam a stúdióban” – emlékszik vissza Cooky. Chris Lake pedig annyira feldobódott, hogy a Music Killers hallgatóinak is kedveskedett: exkluzív interjút adott Juhász Gergelynek, a Music Killers házigazdájának. Az interjú egy újabb, egyórás Lake mixszel együtt 22-én este 22.00-kor lesz hallható a 89.5 Music Fm-en.

“Chris picit durvább zenét nyomott, mint én szoktam – de neki lehet, mert ő Chris Lake” – magyarázta Cooky. “Nem akartam tőle nagy kunsztokat ellesni, mert Cooky úgyis csak egy van” – jegyezte meg szerényen a 89.5 Music Fm népszerű műsorvezetője, aki elmondta, hogy legközelebb David Guettának adná át a keverőpultot. “Jöjjön csak ide az a francia! Mikor legutóbb a Balaton Soundon találkoztunk, akkor is említettem neki a meghívást. Reméljük, előbb-utóbb ő is játszik majd a Music Fm stúdiójában” – mondta Cooky.