Centrope Díj: Hamarosan véget ér a nevezési időszak

Hamarosan lezárul a legjobb határon átnyúló együttműködésnek járó elismerés, a Centrope Díj nevezési időszaka. A kitüntetés mellé tízezer eurót is kap a győztes. 

 

2014. szeptember 10-ig lehet nevezéseket benyújtani a Centrope Díjra, amellyel a kiemelkedő regionális teljesítményeket ismerik el – immár nyolcadik alkalomal. A győztes tízezer eurót is hazavihet.

Elsősorban olyan magánszemélyek jelölését várják, akik személyes szerepvállalásukkal vagy az általuk képviselt intézmény révén kiemelkedő mértékben mozdították elő az együttműködést a Centrope régióban. A pályázatnak tartalmaznia kell a díjra előterjesztett személy nevét, elérhetőségét és telefonszámát, az elismerésre javasolt tevékenység írásos összefoglalóját valamint a nevező személy illetve intézmény nevét és elérhetőségét. Nevezni interneten (http://www.mycentrope.com/de/home/partner/centrope-preis) vagy írásban lehet az alábbi címen:

Juryvorsitzender Ing. Karl Hanzl Schulverein Komensky Sebastianplatz 3 1030 Wien E-Mail: centrope-preis@mycentrope.com

A díjátadó ünnepség 2014. november 7-én lesz a Bécsi Városházán, a rendezvény fővédnöke Maresa Hörbiger kamaraszínész.

A Centrope kezdeményezést 2003-ban hívták életre, hogy ösztönözzék a határokon átnyúló együttműködést és tapasztalatcserét Bécs, Alsó-Ausztria, Burgenland, Csehország, Szlovákia és Magyarország egymással szomszédos területei között.