Car Connectivity Award: négyszeres Audi győzelem az összekapcsolhatóság területén

Négy első hely az Audi összekapcsolhatósági megoldásainak a 2016-os „Car Connectivity Award” átadón: az „auto motor und sport” és a „CHIP” magazinok olvasóinak szavazatai alapján a négykarikás márka a Segédrendszerek, a Kezelőszervek/Kijelzők, a Hangrendszerek és a Szórakozás/Multimédia kategóriában gazdagodott újabb elismerésekkel. Összesen több, mint 32 000 olvasói szavazat érkezett a voksolás során.

 Award ceremony „Car Connectivity Award 2016“

Marcus Keith, az Audi AG kezelőszervek, kijelzők és az Audi connect fejlesztéséért felelős vezetője így értékelte az elismeréseket: “Az újabb négyes siker egyértelműen jelzi, hogy a digitalizáció és a vezetői segédrendszerek jövőbe mutató kérdéseiben milyen nagyszerű teljesítményre vagyunk képesek. Célunk, hogy az összekapcsolhatóság terén a lehető legtöbbet nyújtsuk ügyfeleinknek mind a biztonság, mind a kényelem és a hatékonyság szempontjából.”

 

A Segédrendszerek között az Audi torlódásasszisztens funkcióval kiegészített adaptív sebességszabályzási rendszere (adaptive cruise control – ACC) végzett az élen, míg az MMI all-in-touch a Kezelőszervek/Kijelzők csoporton belül diadalmaskodott. Az Audi térhangzást kínáló Bang & Olufsen hangrendszere a Hangrendszerek között állhatott fel a dobogó legfelső fokára. Az Audi sokoldalú hátsó szórakoztatórendszere (Rear Seat Entertainment) és az annak alapját képező tablet pedig a négykarikás márkát a Szórakozás/Multimédia kategória első helyéig repítette.

A „Car Connectivity Award” olvasói szavazásán a résztvevők összesen tizenegy kategóriában adhatták le voksukat kedvencükre. Az „auto motor und sport” és a „CHIP” magazin harmadik alkalommal ítéli oda a „Car Connectivity Award” elismerést. A díjak átadására szeptember 15-én este Stuttgartban került sor.